torstai 26. toukokuuta 2016

Vieraita

Naukulassa

Eurooppalaiskissayhdistyksen hallitus kokousti Naukulassa tällä viikolla. Jo ennen kokouksen alkua, oli selvää, että jotain oli tekeillä. Pöydälle kasattiin kahvikuppeja ja uunissa paistui juustopaprikapiirakka. 

Jos mä menisin tarhaan ja olisin siellä koko ajan,
niin sit se ei ehkä laulais sitä täplämassulaulua....nuotinvierestä. 

Osaakohan ne lukea kans? 

Että tää ruokapöydällä oleva vesikuppi on sit mun ja Sulon.
Kaikki sujui mitä mainioimmin, paitsi että hetken luulin Sulon hyppäävän yhden vieraan syliin. Jos näin olisi käynyt, olisin joutunut antamaan vieraalle kateellisena porttikiellen Naukulaan. Sulo ei koskaa tule minun syliini ja nyt oli kyllä lähellä piti tilanne. 

24 kommenttia:

 1. Ihmisten syliin ei kannata mennä kovin usein, mutta Sulo kyllä silti toisinaan kannattaa! Minäkin käyn muutaman kerran vuodessa emännän sylissä, mutta vain kun Pepsi tai muut ihmiset eivät ole näköetäisyydellä. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla Sulo käynyt lukemassa kommenttisi, Max. Vai miksiköhän muuten tänään käveli ylitseni kun loikoilin sängyllä? Vai olikohan vaan halu saada palvelijansa ylös, jotta itse pääsisi nukkumaan?

   Poista
 2. Oho. Ajattelin, että läheltä piti, että Sulo karkasti tarhasta. Mutta ei, meinasi hypätä vieraan syliin. No, olihan sekin eräänlaista karkaamista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarhasta ei niin vaan karatakaan. Selvästi ainakin harkitsi K:n syliin menoa.

   Poista
 3. Kyllä oman ihmisen syliin voi mennä! Siinä o ihan lämmin ja hyvä, jos se vaan pysyy paikallaan! Vieraat on toinen juttu, vaikka olisivat kissatätejäkin. -Friede ja Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin! Jäi kysymättä, että laulettiinko täplämassulaulu? ;)

   Poista
  2. Kyllä täplämassulaulu laulettiin. Nuotin vierestä kuten yleensäkin. Punatabbytangoa ei ole vielä rohjettu esittää :D Ehkä sitten jos lähetätte sieltä sen ihmisen näille nurkin.

   Poista
 4. Ihanasti sulo ja Namu pitävät huolta omasta reviiristään, ettei vaan vieraat mene juoma-astialle...
  Vieraan syliin hyppääminen on kyllä tarkkaan harkittava juttu, meillä Into makoilee sylissäni jatkuvasti, mutta että vieraan syliin, ei ikinä. Nemo kyllä tepastelee vieraittenkin syleissä, muttei asetu aloilleen, harvoin minunkaan syliini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä syliasiat ovat niin yksilöllisiä! Ihana Into ja Nemo ♥

   Poista
 5. Sulo, kovat kundit ei mee Mamman syliin vapaaehtoisesti. Joskus se kyllä saa mut kaapattua, mut sit mä yleensä rimpuilen nopeasti pois. Terv. Alex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiietään, tiietään, mä käyn välillä kävelemässä sen päällä kyllä kun ei nouse sängystä. T. Sulo

   Poista
 6. Sulooooo! Kannattaa sen oman Mamman sylissä käydä joskus, se suuttuu jos vieraiden syliin menee. Oman Mamman sylissä saattaa saada ihanat halipusurapsutkin.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just niit ylenpalttisii ja märkii pusui mä vähän vierastanki. Ku niist ei millään sit meinaa tulla loppua. Tiiät varmaan mitä tarkoitan? T. Sulo

   Poista
 7. Vai meinasi Sulo mennä vieraaseen syliin, ai ai. Vieraan onneksi ei kuitenkaan mennyt; saa käydä jatkossakin Naukulan serkuksia ihastelemassa.
  Teillä on kaunis vesikippo, hyvä että siinä on nimilaput niin ihmiset eivät vahingossa käytä sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmin aikana täällä juotiin mariskoolista, muttei enää. Yhden mariskoolin Sulo jo siivosi pois pöydältä ihan roskikseen asti. Mutta tuon kannun Sulo antaa olla paikoillaan. Sopii ilmeisesti herran sisustussilmään.

   Poista
 8. Eikä, meinasko Sulo tehdä sellaisen erheen! Järkyttävää! Mutta onneks vaan meinas =)
  Ihanat nimilaput ja Punanuttu. IK!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IK! Rapusutuksia ja pusuja sinne teille teidän misseille ja poitsulle :)

   Poista
 9. Sulo ei ole sylikissa vaikka onkin mamman ikioma kissa!
  Kissa on itsenäinen oman tiensä kulkija, vai mitä Sulo sydänten valtaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa tekee mitä kissa tekee, ei voi muuta! t. Sulo

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Ei tullut, kun Sulo viime hetkellä perui aikeensa!

   Poista
 11. Sulo ei saa meinata hyppiä vieraiden sylkkyyn ,ensin mamma sitten vieraat!

  VastaaPoista
 12. Sulo - heikoilla jäillä? :D

  Sulohan on Pinkkitassun klaaniin kuuluvana herrasmieskissa ennen kaikkea viiksenkärjistä hännänpäähän. Välillä pitää hyvällä huumorilla testata onko oma Ihminen hereillä (kaikki kissat tekevät tätä). Kissathan etälukevat meitä ihmisiä mennen tullen eli sydämen sykettä, verenpainetta, stressihormonitasoja, tarkkailevat kehonkieltä ja mikroilmeitä. Joten just relax Mamma, rutiinitsekkaus, Sulo vain mittaroi!

  Sulo: vedä Namun kanssa rallit/ylikävelyt sohvalla telkkaria katsovan Mamman yli, niin kaikki on anteeksi annettu ja me saadaan lukea ylistäviä kommentteja täällä blogissa :D

  VastaaPoista
 13. Oi mitä vieraita! Ja voi sitä huomion määrää kisuille. :) ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.