perjantai 30. maaliskuuta 2018

Frieden valtakunnassa

ja Figolla myös

Viime lauantai huipentui näyttelypäivän jälkeen kyläilyyn Friedn valtakunnassa. H ystävällisesti tuli tervehtimään meitä jo näyttelyyn, kuskasi meidät hotellille ja valmisteltiin Noomin hotellihuone ja sitten lähdettiin Frieden valtakuntaan. Huisin jännää! 

Valtakunnan valtiatar intoutui näyttämään temppuja ja antoi silittää silkkiturkkiaa. Laukku ja kengät piti tutkia tarkoin, mutta Sulon Suuri Pulututkielma säästettiin seuraavalle päivälle. 


Näitkös? Kerrotko Sulolle myös mitä mä osaan?

Peremmälle, peremmälle, nyt voisimme nauttia pientä purtavaa.

Olisin voinut kenguroidakin, mutta H ei ollut asianmukaisesti varustautunut. 

Poika saunoo.

Oli erinomaisin hienoa päästä tapaamaan Friedeä, Figoa ja heidän ihmistään. Kauniita kissoja ja varsin kohteliaita. Silkkiturkkeja parhaimmillaan. 

Kiitos H:lle myös kuskaamisesta!

16 kommenttia:

 1. Friede mahtoi tykätä saadessaan Sulon terveiset tuoreena mammalta :)

  VastaaPoista
 2. Oi, selvästi todella hyvä vierailu.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanat silkkiturkit ja vielä temppujakin! Ooh. Mutta olen kyllä nyt aivan ihmeissäni. Jostain syystä olin aina luullut, että F&F:n valtakunta sijaitsee Tampereella. En ole ollut yhtään oikealla kartalla, ja nyt on todellisia vaikeuksia sisäistää tätä uutta tietoa :-D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun kävit! Vaikka mää näytän noissa kuvissa vähän kärttyiseltä, niin en ollut. Tai se kyllä vähän harmitti, ettei mun ihmisellä ollut kenguruiluun sopivaa paitaa, olisin halunnut näyttää miten se käy! Muuten olet kyllä tosi taitava vieras ja erittäin taitava silmäpelin pelaaja! Kerrassaan.

  Tervetuloa uudestaankin, jos täälläpäin käyt! Me kaikki tykättiin kyllä. Jopa Figo, vaikka olikin saunassa. Se toinen kickerookin on jo ollut Figolla käytössä. Tänä aamuna viimeksi.

  Sulolle erikoisterveiset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hienoa toimia viestin ja terveisten tuojana! Kauniita kissoja molemmat, eipä ihme, että Sulo on Friedeen lääpällään ♥

   Poista
 5. Kissabloggarivierailut ovat aina mielenkiintoisia. Tulee hajuterveisiä puolin ja toisin sekä kaikenlaisia lahjuksia ja tutkielmia.

  VastaaPoista
 6. Ihana kyläpaikka! Olisipa se lähempänä, niin olisin jo valtakunnan ovella kolkuttamassa.♥ Pulututkielma oli erittäin valaiseva - Nuppu ja Juju eivät (reppanat) tienneet ennen sitä puluista juuri mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppia ikä kaikki! Tsemppiterkut Nupulle ja Jujulle :D

   Poista
 7. Jestas, tehän olette kuin Marie ja Pierre Curie, mutta pulututkimuksen kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kuinka kukaan ei ole tuota ennen keksinyt! Olet nero.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.