keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Väärä kotiintuloaika

Mammalla

Kahden vähän kiireisemmän työpäivän jälkeen tulin tänään kotiin jo kello viideltä. Kukaan ei ollut minua vastassa, eikä kukaan tullut minua vastaan vaikka kuinka huutelin. Pienoinen paniikkikin alkoi tulla. Onko joku rosvo käynyt varastamassa kolmikon? Vaan mitä vielä, kolmikko löytyi yläkerran kylpyhuoneesta. Noomi kylpyhuoneen tasolta, Sulo ja Namu lattialta ja minuun luotiin kerrassaan paheksuvia katseita. Häiritsin! Häiritsin pahemman kerran. Kylpyhuoneen katossa käveli kärpänen. 

Kuva ei liity tapahtumaan. 
Kannattaa siis tulla maltilla kotiin, eikä häiritä kissoja kesken tärkeän metsästyksen. Sittemmin kärpäsestä ei ole havaintoja, joko se pääsi karkuun tai joku sai rapsakan makupalan. 

8 kommenttia:

 1. Voi, kärpänen! Ei ole täällä näkynyt kärpäsiä hetkeen aikaan! Hyttysiä on kyllä, mutta ne on hankalia, turhan pieniä, eikä edes niin rapeita. Tai ei sitä ainakaan huomaa, koska ovat niin pieniä! Kärpäset on parempia paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noomi kelpuuttaisi kaikki! Hyttysetkin, vaan aika pieniä ovat.

   Poista
 2. Jospa olikin niin päin että kärpänen ilmestyi kylpyhuoneeseen väärään aikaan, niin kissat eivät päässeet mammaa vastaan.

  VastaaPoista
 3. Hih, muutaman kerran on meinannut paniikki hiipiä, kun ei ole kumpikaan tai vain toinen kissoista ollut ovella vastassa, mutta oma syyhän se toki on, jos kulkee väärään aikaan. :D

  VastaaPoista
 4. Parempi kuitenkin kotiin tulla liian aikaisin kuin liian myöhään. :D Meillä kisuilta on tullut noottia viime aikoina kun monena päivänä on "vähän" venähtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toivotaan sopivaa kotiintuloaikaa, se on sitten vaan mamman katsottava kristallipallosta koska se milloinkin on.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.