perjantai 20. heinäkuuta 2018

Kaikella on paikkansa

Tynnyri parvekkeella

Täällä tavarat vaihtava paikkaa silloin tällöin. Myös kissojen tavarat. Joskus siirtely onnistuu ja vanhakin tavara saa uuden suosion. Niin kävi tynnyrille kun siirsin sen parvekkeelle. Namu viihtyy eritoten sen päällä ja Sulo, yllätys yllätys, kolossa. 

Vain Noomi on toistaiseksi tynnyriä vältellyt, enkä yhtään osaa sanoa miksi. Tai ehkä siksi, kun se on aika usein varattu silloin kun olen työhuoneessa, parvekkeen vieressä. 

16 kommenttia:

 1. Oooo my goodness your cats are so cute! I love the first two photos of your one curled in a ball. Thanks for the share, hope you have a wonderful weekend. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista
 2. Voi Suloa, miten iso poika mahtuukin pieneen oravankoloon ;-)

  VastaaPoista
 3. Sulo, sinäkin olet kolopesijä! Täplätikka tai viiksitäplätikka. Minäkin olen joskus. Ja Figokin on. Ollaan ihan samiksia tässäkin ♥

  VastaaPoista
 4. Meillä on yhtäkkiä tullut tynnyristä Punkun paikka, kun ennen Pena piti tynnyriä niin omanaan, että Punkku ei sitä saanut käyttää kuin joskus ja juhannuksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vallanvaihto? Onko siellä tapahtunut vallanvaihto?

   Poista
 5. Ei kuitenkaan tynnyrissä kasvaneita, teidän seurapiirikissat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tynnyrissä, ei. Pahvilaatikossa, pärekorissa ja vartavasten kissalle tehdyssä puisessa pesälaatikossa ovat kasvaneet :)

   Poista
 6. tynnyrin paikka on hurjan hyvä nyt, kun se kerää söpöilevän Namun sen päälle <3

  VastaaPoista
 7. Mekin ostettiin tynnyri, mutta kukaan ei ole siitä vielä tykännyt... Ehkä se oli varhais ostos pennulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vie aikansa :) Siitä tulee varmasti supersuosittu jossain kohdin, kun se on löytänyt paikkansa kissan toivomaan kohtaan. Location - location - location ;)

   Poista
 8. Tynnyri on paras! Kukaan ei meillä oikein vain hengaa koloissa, vaikka se on just sitä varten hankittu, että tarjoisi useammalle kivaa yhtä aikaa. :DD

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.