lauantai 28. heinäkuuta 2018

Muistakaa syödä

Herkkutikkuja

Helteellä pitää muistaa juoda ja syödä. Pitää pysyä varjossa ja keksiä keinoja vilentymiseen. Täällä on silitelty kolmikkoa kylmäkalleilla ja märillä pyyhkeillä. Sulo on siirtynyt nukkumaan öisin parvekkeelle, sen ovi on yöllä sepposen selällään ja päivisin visusti kiinni. Namu loikoilee tuulettimen vieressä. Kaihtimet ovat päivällä kiinni. Ihan kuin jossain etelänmailla. Noomia ei helteet haittaa. Kuten muutenkin, Noomi sylittelee ja aamuin illoin nukkuu rinnukseni päällä. Tosin ehkä hieman lyhempiä aikoja kuin viileämmällä säällä. Ruokaa tarjoillaan lähinnä pakastimesta, seitä, possunsydäntä ja kanaa. 

Mutta on asioita, jotka eivät muutu. Eivät edes helteellä. 
Herkkutikut maistuvat herra Sulo Naukulalle, satoi tai paistoi. Oli hellettä tai pakkasta. 

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! 
16 kommenttia:

 1. Kuka sitä nyt ei herkkutikkuja söisi, tilaiseeden tullen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Ihmisten suosituin näillä keleillä lienee jäätelöpuikko.

   Poista
 2. Herkkutikut on parasta! Jos ne loppuis, ni sit ois asiat huonosti. -Pena

  VastaaPoista
 3. Ruoka-asiat pitää olla kunnossa säällä kuin säällä! Ihanat kuvat taas susta, Sulo. Etenkin ensimmäinen. Sulla on niin komeat ja ilmeikkäät kasvot ja korvat ja tarkka nenä ♥ *purrrR* *pusk*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se eka on tarkka. Mammalla niin ryhtyy kamera vispaa mun komeuden edessä, myhäilee Sulo ja mamma jatkaa: tai sitten sulla oli niin kiire syödä herkkutikkua...

   Poista
  2. Ei kyllä ole ihme, että teidän Mammalla kädet tärisee sun komeuden vuoksi ❤️ Niin käy kenelle tahansa! Ihme ei kyllä ole sekään, jos on kiire herkkutikun syönnissä. Ne pitää pistellä äkkiä pois, ettei kukaan ehdi viemään niitä pois! Varsinkin jos tikkua pitävällä ihmisellä tärisee kädet, silloinhan ne herkästi pudottelee asioita.

   Poista
 4. Herkkutikut maistuvat myös Anyalle, niitä osataan myös pyytää 😊

  VastaaPoista
 5. Kyllähän se kesävirta on sielä saatava, mistä se parhaiten lähtee. Karkista ! Toimii myös viileämmällä ilmalla, olen ymmärtänyt ?

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Ooh! Vaan eipä täälläkään niitä nauti kuin Sulo.

   Poista
 7. Herkkutikuista ei kieltäydytä vaikka mikä olisi!! - Raku

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.