torstai 31. tammikuuta 2019

Vieraanvaraisuutta

Naukulan tapaan

Mamma kävi työmatkalla ja oli poissa kaksi yötä. Siksi ajaksi saimme kotiin hoitajaksi ystävämme K:n. Ja koska halusimme osoittaa ystävämme tervetulleeksi, teimme hänelle pedin valmiiksi. Ja sepä vasta oli jännittävää se. 
Namun oli ehdottomasti päästävä möyrimään peittojen alle ja pienen riehan jälkeen asettui päälle nukkumaan. Epäilemättä yöt ovat saattaneet olla hoitajallemme hieman levottomia, eikä vähiten siksi, että kissatarhan katon toinen puoli romahti. 

Kiitos K hoivasta ja hoidosta ja lumitöistä! 💓

13 kommenttia:

 1. Oli siinä sohvapedissä nukkujassa varmaan naukulaisilla ihmettelemistä, kun oli pelkässä pedissäkin. Hienoa, että oli hoitaja kotona. Mutta harmi, kun tarhan katto romahti.

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihan parasta on se, että saadaan live-in-hoithenkilö! Kylläpä on tehokkaan näköistä vierasvuoteen pystytystä. Varmasti tuli maikoisat unet, ainakin kaiken lumityön jälkeen... voi että, romahduskin vielä. Oli varmaan melkoinen koettelemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierasvuode oli kovin mielenkiintoinen ja niin oli varmasti hoitotätikin.

   Poista
 3. Tuo sohva on aika hyvä lojuutusmesta.

  VastaaPoista
 4. Meillä jengi pyysi kirjoittamaan seuraavan: mikään peti ei ole valmis, ennenkuin kissakanslaiset on sen viimeistellyt :)

  VastaaPoista
 5. Vieraspetien tekeminen on kaikista parasta kotityötä! Vie voiton jopa tavallisesta lakananvaihdosta, koska on poikkeuksellisessa paikassa.

  Me allekirjoitetaan tuo Triolan porukan julistus kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tutusta ei ole hyvä poiketa, jossain kohdin kuitenkin on. *ylätassut*

   Poista
 6. Hyvinhän se oli pedattu. Alku-uniin sisältyi myös lämpövaraajat rinnan päälle ja kainaloon. Kainalosta kuului myös hurisevaa tuutulaulua 😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Oi kuinka suloista! Vaikka epäilenkin, että lämpövaraajina toimivat Pipsa ja Noomi.

   Poista
 7. Ei voi muuta sanoa kuin best! Kissojen hyväksymä peti ja laatuaikaa kissojen kanssa parin yön ajan, ai ai. ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.