sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Lukijat kysyivät Pipsalta

Ja Pipsa vastaa

Tämän haastattelusarjan viimeinen osa julkaistaan nyt. Näin Pipsa vastaa lukijoille: Tuulia kysyy: 

Ootkos vähän lellitty kun on mammaa, mummua ja setääkin sua paapomassa? Onko sulle kerrottu kesästä ja kärpäsistä? Oot niin söpö et nimes vois olla vaikka Pusu?!

Pipsa: En tiiä mitä lellitty tarkottaa? Oon kyllä kuullu, että ne kärpäset on rapsakoita välipaloja ja pirhanan vikkeliä, mutta en oo vielä maistanu. Toivottavasti kesä tuo niitä kärpäisiä ja mä ehdin maistaa edes yhen.  Mä kuule muiskautan sulle nyt yhen pusu! *MUISK*

Molley kysyy: 

Mitä tykkäsit tuosta näyttelytouhusta ja miltä tuntui olla siellä paneelipöydällä kun ne tuomarit siellä nostelivat ja tarkkaan katselivat monelta kantilta.

Pipsa: No musta se on vähän o-u-t-o-a touhua. En oikein tiiä vielä mitä se kaikki oikein tarkottaa. 

Pepsi ja Max kysyy: 

Kun olet nyt nähnyt miten muut kulkee siitä ikkunasta, niin mitä aiot tehdä ensimmäisenä, kun pääset siitä vihdoin livahtamaan?

Pipsa: Jos tänään pääsisin, niin sitten mä pistäisin mun tassuni siihen valkoiseen töhnään ja sit mä maistaisin sitä vähä. 

Sofia ja Olga tiedustelevat: 

Mikä sinusta tulee isona?

Pipsa: Huiskalelunmetsästäjäsankaritar tai sit ehkä kärpästen kauhu. 

Ekotassu haluaa tietää: 

Kumpi voittaa kun painitte Sulon kanssa ? Ja mikä on sun lempihuiska ?

Pipsa: Mä! Mä voitan aina! En tiiä miks mummu ja emo sanoo, että Sulon kanssa kissanpentu voittaa aina. Ja sit ne puhu jotain Puolusta ja möyhistä ja siitä, että Sulo noudattaa nyt Puolulta saamaansa mallia. Puolu on se blondi ku tääl on ollu. Lempihuiska on nyt semmonen mis on nahkasuikaleita. 

Henna, Friede ja Figo haluaisivat kuulla enemmän: 

Haluttaisiin kyllä kuulla sun oma kertomus siitä kun Puolu-täti kävi.

Pipsa: Joo, mä oon kertomassa ja sit mä kerron kanssa siitä ku Riku-setä kävi. Se on se poikakoira. Mut siihen me ootetaan valokuvia mun kasvattajalta. Vaiks en ymmärrä mikä se semmonen kasvattaja on ku mut on kyllä kasvattanu emo, mummu ja Sulo. 

6 kommenttia:

  1. Tulisipa täälläkin kärpänen tai useampi käymään! Teillä taitaa olla parempi mahdollisuus tuon ulkotarhan vuoksi. :) Mutta me koitamme, että tänä kesänä saataisiin allergiaoireeton parveke ja meilläkin todennäköisyys nousisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että teillekin kesä toisi kärpäsiä! Jokaiselle rapsakka välipala.

      Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.