sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Pikainen päivitys

Naukulasta

Täällä ollaan! Varakoneella tosin. Oma hajosi edellisenä viikonloppuna. Ystävä poimi sen matkaansa ja vei huoltoon (jo viime maanantaina) samalla kun tämä mamma oli elämänsä flunssan kourissa. Nyt on mamma parantunut, tai ainakin paranemaan päin, mutta kone on edelleen korjaamolla. Varaosan (emolevy) hankkimiseen menee kuulemma noin viikko. Mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa ala taas mennä kohti parempaa. 


Mitä täällä on sitten tapahtunut? Noh, ei mitään maata mullistavaa. Sulo on jatkanut meditointejansa hopeatarjottimella, Noomi on ollut uuttera hoitajatar - ihan paras, pikkukissa Pipsa/Hertta on jatkanut touhujansa ja Namu, niin, Namu kävi rokotuksilla. 

Emme siis ole kadonneet maailmankartalta, vaan ikävien yhteensattumien vuoksi, olemme olleet ilman tietokonetta ja viettäneet kissojen kanssa laatuaikaa, nukkumalla kissamaisia tunteja. 

6 kommenttia:

 1. Jep, kissat ja koirat onkin parasta lääkettä tautiin ku tautiin.

  VastaaPoista
 2. Onneksi mamma alkaa parantua ja nelikolla on kaikki hyvin myös! Tietokonekin toivottavasti korjaantuu. Kissamaisten tuntien nukkuminenkaan ei aina ole huono juttu lainkaan ja flunssatautien tapauksessa se on välttämätöntä.

  Sitä kuitenkin mietittiin, että toimiikohan hopea meditoinnissa ajatustenjohtimena ja Sulo siksi suosii tarjotinta meditointialustana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi korjaantui! Tuntuvat nämä tietokoneet olevan aika heppoisia nykyään.

   Poista
 3. Huono juttu tuo flunssa vai oliko se peräti influenssaa! Hyvä asia tuo nukkuminen kissamaisin tunnein.♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut olla influenssaa kuitenkaan. Tai ainakaan sitä ei testattu.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.