lauantai 8. helmikuuta 2020

Laskelmat valmistuivat

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä

Hertan laskelmat ovat valmistuneet. Mitä ilmeisemmin kisaan on haastanut Sulo, sillä hän on tehnyt hypyn onnistuneesti aikaisemminkin. Tässä linkki Sulon näytteeseen: https://naukulanperhe.blogspot.com/2014/09/laskelmat-valmistuivat.html Muiden onnistumisia ei ole tai ainakaan niitä ei ole tehty siihen aikaan kun minä olen ollut kotona. 

Naukulassa on kaappi, jonka päällystä on täynnä tavaraa. Siellä on maljakoita, ruukku, jouluvalot, parit koriste-esineet ja näyttää sinne olevan unohtunut myös glögipullo. Niin, ja sitten sinne mahtui myös Hertta. Kunnon kissabloggaajan tavoin otin ensin käteeni puhelimen ja kuvat ja vasta sitten nostin Hertan sieltä alas. Onneksi sain hänet sieltä ilman, että tiputin mitään. Hertta nimittäin oli asettunut hautomaan kukkaruukussa ollutta pinkkiä pääsiäismunaa. 

Leikkisää lauantaita kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Voi sentään! Ties mitä olisi tullut, jos olisit antanut Hertan hautoa pääsiäismunan valmiiksi! Hertta Naukula, os. Pinkkitassu, olisi voinut saada haudotuksi vaikka pinkin tipun tai - pyhät pyrstösulat sentään! - pinkin pulunpoikasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas pilasin kaiken! Olisi vaan pitänyt antaa Hertan hautoa valmiiksi.

   Poista
 2. Sulo ilmiselvästi opettanu laskelmien tekemisen tarkkaavaiselle oppilaalle. Näyttö suoritettu kiitettävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on mitä taitavin opettaja, näin se on tulkittava ja Hertta tietty mallioppilas.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.