tiistai 2. kesäkuuta 2020

Kissa yli laidan!

Ensimmäinen ulos pentupesästä

Eilen illalla se tapahtui! Ensimmäinen pentu tömpsähti tulla itse pois pentupesästä ja se oli kukas muu kuin Pinkkitassun Ursus eli Arttu. Arttu teki sen tempun kolme kertaa hyvin lyhyen ajan sisällä ja kun aamulla tulin tänne työhuoneeseen (minne pentuhuone muutti), niin Arttu tepasteli matolla ja Milo ja Pena painivat pesässä. Arttu osaa myös mennä itse takaisin pentupesään. 

Tänään päivällä pesästä ulos punnersi Pena. Milo puolestaan on valinnut toisenlaisen taktiikan. Hän istuu pentupesän etureunalla ja tapittaa kauniilla silmillään suoraan minuun. Eli hän odottaa palvelua! 


Ensimmäiset kermaviili- (laktoositon) ja kananmunankeltuaisannoksenkin jo tein. Arttu sai siitä pari lipaisua, mutta reilu Hertta-emo söi kaiken hyvällä ruokahalulla. Tästä ne sitten lähtevät - Naukulan villit viikot! 

PS: Postaus tehty Bloggerin uudella työkalulla, enkä tiedä miltä näyttää julkaisu. Mutta kissoja tässä ainakin on, joten se riittänee. 

8 kommenttia:

 1. Naukulan villit viikot :D Se taisi nyt startata kyllä. Mutta tää bloggerin uudistus.. tekstin näytti saavan ihan ok, mutta ne kuvat.. En tiedä miten ne saisi mieleiseensä järjestykseen tekstien väliin kuten ennen on voinut poimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villit (ja sotkuiset). Mullakin on kuvien kanssa vielä mietittävää. Nyt en ole onnistunut kuin ottamaan tietokoneelta kuvan kerrallaan. Ja niiden lataaminenkin tuntuu kestävän. Eli kirjoitan, lataan kuvan, kirjoitan lisää, lataan kuvan. Mutta ehkä tämä tästä.

   Poista
 2. Voi että ♥ Ihanalta näyttää!
  Mukavia villejä viikkoja Naukulaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, tuntuu että tästä on jo vaikka ja kuinka kauan.

   Poista
 3. Siittä se sitten lähti. Hatusta kiinni vaan, ja tiukasti ♥

  VastaaPoista
 4. Jee, villit viikot alkaa. Huushollin valloitus ja Sulon kauhutus. Hih, kunnes Sulo opettaa pojat miesten tavoolle.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.