lauantai 6. kesäkuuta 2020

Täällä osataan asioita

Kehitys kehittyy

Viimeisen päivityksen jälkeen täällä on tapahtunut asioita. Ei auta muu kuin listata niitä ja tokkopa kaikkia edes muistan: 

 • Sulo on uskaltanut mennä pentukopan ohi parvekkeelle murisematta. Takaisin tullessa hänen piti istua pienelle jakkaralle seuraamaan touhua. Siinä tuli sitten suhinat ja Pena vastasi. Sähäkästi, sillä tavalla että täällä eivät tommoiset vanhat sedät ryhdy kiroilemaan.  •  2/3 pennuista on oppinut potalle. Se 1/3 on edelleen sitä mieltä, että Hertta voisi hoitaa sen pissatushomman edelleen. Niinpä tänä aamuna hän oli nisässä kiinni ja Hertta nuoli. Aika läheltä ilmeisesti ja niinpä kynsienraapimapuun jalustaa sitten koristi lätäkkö. Ja arvaatteko kuka tässä kohdin vaatii palvelua? No sehän on Pena.
 • Todistusaineistoa vessakäyttäytymisestä löytyy FB-liven videoista ja alla olevasta kuvasta näkyy pellettivessassa pienet lirut. Ja sotku. Sen määrä lisääntyy nyt päivä päivältä ja minä yritän pysyä perässä. (Mutta sitten reilun 10 viikon kuluttua kun pojat muuttavat omiin koteihisa, minä mietin että eihän Naukulan neljä kissaa nyt niin paljoa sotke. Että hyötynsä tästäkin. Ihminen siedättyy.) 


 • Arttu on nähty juomassa vettä ja hän on ollut ensimmäisenä ruokakupilla. Sai sitten houkuteltua mukaan veljensäkin. 

 • Pentupesässä ei enää oikein haluta viettää aikaa, sehän on ihan vauvojen juttu se. 
 • Namu on paras lastenhoitaja, sellainen supernanny. Palkkioksi Hertta tarjoaisi hänelle pentujen ruokaa, mutta valitettavasti minä puutun siihen asiaan. 
 • Noomi on kiinnostunut pennuista, mutta modernin mummin tapaan hän vetää rajat. Ihailee ja satunnaiseti nuolaisee, mutta hoitoon ei ota. 

Sellaista meillä. Villien viikkojen lisäksi täällä alkavat nyt sotkuiset viikot. Jos ei muuten niin vessakäynnin yhteydessä kuoppaa kaivetaan niin antaumuksellisesti, että pelletit vaan lentävät. 

Puuhakasta viikonloppua teille, ystävät! 

6 kommenttia:

 1. Voi pieniä, kun he ovat kasvaneet! Näyttävät jo suunnilleen kissoilta, ehkä Sulokin tämän pian toteaa.
  Tsemppiä sotkuviikkoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He kasvavat kyllä kohisten! Ihan kuin sun puutarha :)

   Poista
 2. Kyllä on ihanat pennut ja se sotta-aika menee siinä sivussa. Arttu ♥ on hyvä nimi, meillä oli ihana Arttu-pentu ja olisin sen niin mielelläni pitänyt, mutta sitten perhe tuli käymään ja se oli menoa. Arttu sai loisto kodin ja eli hyvin pitkän elämän ja oli sen sisarussarjan oikea ikänestori.♥
  Kaikkea hyvää ja puuhakasta elämää siellä teillä ja myöskin rapsut Sulolle, ei sovi häntä unohtaa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arttu onkin mitä mainioin nimi kissalle! Suloa ei ole unohdetty, valjastelua harrastetaan viikottain ja muutenkin herkkukaapin ovi aukeaa kun herra pyytää.

   Poista
 3. Ooh, niin ne taidot karttuvat ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.