sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Paljon iloa pahvilaatikosta

Nettishoppailun hyvät puolet kissatalouksissa

Näinä omituisina aikoina nettishoppailu on nostanut päätään tässäkin taloudessa kun kaupassakäyntejä ja monenlaisia sosiaalisia kohtaamisia on parempi välttää niin paljon kuin suinkin. Nettishoppailu tuo tullessansa pahvilaatikoita ja mikäs sen parempaa. Pahvilaatikot Naukulan nurkissa lisääntyvät ja niitä kierrätetään pahvinkeräykseen sitä mukaa kun uusia tulee. Tai sitä mukaa kun edellisiin kyllästytään. Olohuone on ollut aina Naukulan leikkikeskus ja siellä ne pahvilaatikot sitten yleensä ovat. Kaiken muun leikeissä tarvittavan joukossa. 

8 kommenttia:

 1. Pahvilaatikot ovat kyllä paras keksintö. Niin mukavaa, kun kissatkin saavat viihdykettä.

  VastaaPoista
 2. Pahvilaatikot on niin :D
  Meille tuli ennen wanhaan laatikoita vain kun meidän ruokaa tuli. Nyt me saadaan ihmistenkin ruuista laatikoita ja koska ihmiset on niiiiin isoja, niin niitä ihmisruoka laatikoita tulee useammin kuin meidän. Onko teilläkin nyt sama tilanne?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Ihmisenkin laatikot ovat lisääntyneet.

   Poista
 3. Meilläkin pyörii nyt samanlaisia laatikoita pitkin olohuonetta. Kauppiaat ovat varmaan konsultoineen kissatalouksia noita laatikoita suunnitellessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä ollut varsin viisas teko kauppiailta ja hyvän ovat onnistuneet kehittämään jos kissoja ei olisi suunnittelussa mukana ollut.

   Poista
 4. On tämä vaan hyvää aikaa kissoille! :D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.