sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Ulkotarhan valokuitukate

 Ehjä

Tämä on uuden kissatarhan toinen talvi. Ensimmäinen oli vähäluminen, mutta nyt sitä lunta sitten tuli. Kahdesti tein lumitöitä valokuitukatteen päältä. Sillä lailla kätevästi makuuhuoneen ikkunasta. En kuitenkaan saanut tiputettua lunta katoilta ja pelotti hieman, jos katolta tippuva lumi tekisi tuhoa tarhan katolle. Onneksi ei tehnyt! Lisäksi nämä lämpimät säät ovat pudottaneet loputkin lumet valokuitukatteen päältä pois. 


Olen tyytyväinen! Vaikka en usko, että kissat olisivat tuota kautta tarhasta pois lähteneet, sinne olisi valitettavasti voinut eksyä lintuja tai oravia. Nyt ei näin pääse käymään. Toivottavasti ei enää tule sellaista takatalvea, että saisi ryhtyä uudelleen jännittämään katon kestävyyttä. 

6 kommenttia:

  1. Viime yönä kuvasin Naukulan kissoja. Pettymys oli suuri kun herättyäni, ei puhelimessa ollut yhtään kuvaa Sulosta.😂

    VastaaPoista
  2. Piti vähän aikaa unisin silmin tuijottaa kuvaa että mistä kuvakulmasta se on otettu ja mikä on ylhäällä ja mikä alhaalla :D Valokuitukate kestää kyllä varsinkin ensimmäisinä vuosina hyvin, mutta se katolta tuleva massa voi olla kyllä uhka painomäärällään. Hienoa että tästä talvesta siellä selvitty! - emäntä

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.