sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Läpimurto!

 Sinnikkyys palkitaan

Ekaks mä olin vähän että häh.

Mutta sitten mä mietin, että onhan tässä nyt 
tullut vähän harjoiteltua ja 
nyt on sitten ammattitaito tassuissa. 

Niin siinä sitten kävi. Hertta avasi sviitin oven, eikä vain kerran vaan kahdesti. Ensimmäinen onnistuminen tapahtui eilisaamuna. Mutta kun se tapahtui hetkeä ennen aamiaistarjoilua, pienen kissan vatsa johdatteli hänet keittiöön. 

Toisen kerran se tapahtui hetki sitten. Minä havahduin oven vaimeaan narinaan, suhinaan ja sähinään ja sitten siellä oli pörröhäntiä kaksi. Hertta ja Noomi, Noksu sohvan takana, joten Noksun hännän tilannetta en päässyt näkemään. Johdattelin Noomin ja Hertan ulos ja suljin verkko-oven. Sen jälkeen Noomi tuhahti, ja mätkäisi Herttaa tassulla päähän. 

Se olikin sitten herkkutikkujen paikka ja tilanne rauhoittui. Nyt on Noksun sviitin ovi auki ja muut suljettujen ovien takana. Pikku hiljaa Noksu tutustuu sviitin ulkopuoliseen elämään ja näköjään Herttakin sitten jo sviitin elämään omatoimisesti. 


16 kommenttia:

 1. Hertalla ei riitä enää kärsivällisyys odotteluun. Nooran pitää olla jo liki ja touhuissa mukana. Tai sitten Hertan pitää vaan todistaa tassunäppäryys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tiedä sitä! Mutta malttia tarvittaisiin kyllä vielä.

   Poista
 2. Tämä oli odotettavissa. Hertta on sinnikäs ja taitava. Se kuitenkaan ei ollut kovin suuri yllätys, että Noomi ojentaa tytärtään käytöstavoissa, kuuluuhan se oikeastaan äitien tehtäviin, vaikka lapsi olisi jo aikuinenkin.

  VastaaPoista
 3. Tuo on paha kun kisut ryhtyy turhan omatoimiseksi. :'D Onneksi olit kotona ja tilanne tuli pian hallintaan. :) Onko Noksu tykännyt kun pääsee tutustumaan muuhunkin asuntoon, onko tehnyt tutkimusretkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noksu on päässyt muuallekin. Nyt viime aikoina on ollut päivittäin liikenteessä. Muut toistaiseksi suljettuna joko kylppäriin tai makkariin. Kerran tosin kävin niin, että Namu olikin alakerrassa. Pientä suhinaa sitten rappusissa, ei muuta.

   Poista
 4. Tarmokkaasti Noomi torui Houdini-Hertaa luvattomista puuhista 😹

  Noksulla onkin nyt jännää, kun pääsee levittämään reviirin paljon laajemmalle..

  VastaaPoista
 5. Hyvä, Hertta! :-D Onneksi olit kyllä paikalla.

  VastaaPoista
 6. No olipa kirjaimellisesti läpimurto! Kissa ja suljettu ovi ei ole hyvä yhdistelmä, varsinkaan jos oven takana on uudehko kissatulokas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Ja kun sitten vielä yksi kissoista on osoittautunut lukkosepäksi, niin näin siinä sitten kävi.

   Poista
 7. Jännittäviä käänteitä Naukulassa 😻

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.