maanantai 14. helmikuuta 2022

Tutkimusmatkailija

Pieni reissu Noki-Nooran sanoin

"Tuo nainen, joka käsitykseni mukaan nukkuu yönsä sviittini viereisessä huoneessa, on ryhtynyt sulkemaan toisia ovia ja avaamaan sviittini oven. Käsittääkseni se hurmaava herrasmies ja se pyöreämpi punapää viihtyvät spa-osastolla, kun taas se tutumpi punapää ja hänen tuittupäinen tyttärensä ovat makuuhuoneen puolella. 

Olen nyt tutustunut yläaulaan ja haistellut sen pienen punaisen sängyn sekä ne muut nukkumapaikat. Ilmiselvästi ne ovat kovin suosittuja. Portaat eivät ole minulle niin tuttuja, ainakaan kahdessa edellisessä asunnossani portaita ei ole ollut. Kuljin ne kuitenkin sulavasti alas ja sitten takaisin ylös. Alakerrassa oli televisio, muttei siltä tullut mitään luonto-ohjelmaa. Palasin sitten takaisin sviittiini. 


Kyllähän tämä kelpaa. Aion käydä tutkimusmatkalla toistekin, mahdollisesti saatan jossain kohdin laajentaa sviittini koko asunnon kokoiseksi. Mietin sitä vielä hieman. Sitä ennen kuitenkin täytyy ottaa pienet kauneusunet." 

Hyvää ystävänpäivää kaikille Naukulan ystäville! 

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ystävänpäivää Naukulaan ♥ Tämä oli tooosi hieno kuuluminen ♥ Hyvä Noora!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reipas tyttö on Noki-Noora! Tämän jälkeen on käynyt joka päivä alakerrassa tutkimusmatkalla.

   Poista
 2. Sinulla on aika hyvän kokoinen luksussviitti! Kannattaa valloittaa heti kun pystyy :) Hyvää ystispäivää sinne kaikille!- Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää koko katraalle. Tätä on jo odotettu, että koska Noksu pääsee tutustumaan kartanoonsa. Hyvä, kyllä tämä tästä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä, viisasta on laajentaa reviiriään vähin erin. Suinpäin ei pidä ryntäillä, ja uusia asioita on hyvä pohtia ennen kuin ryhtyy lisätoimiin. Ties vaikka saisit jonain kertana tutkimusmatkailukaveriksi sen tutumman punapään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan arvatkaas mitä, se pyöreämpi punapää olikin kerran alakerrassa kun Noksu siellä kävi!

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.