sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Vakiovieras

Pientä nenuttelua

Noki-Nooralla on vakituinen vieras. Vieras on jo niin kovin tuttu, että aina ei tarvitse mennä sohvan ja patterin väliin tai omaan pesäkoloon turvaan. Joskus voi vain olla ja ihmetellä vierasta paksun tolpan pesästä. 



Kehonkieli on kummallakin hyvä. Paitsi silloin kun nenutellaan samassa huoneessa. Silloin täytyy vähän miettiä, ei sähistä, mutta sen verran pahaa ääntä tulee ja lähinnä Noomilta että poliisi tulee verkko-oven taa, vai olisiko se kuitenkin mellakka-aita? 

10 kommenttia:

  1. Hyvä paikka ihmettelylle. Ja tuskin teillä mellakka-aita on vaikka tulisi poliisi sen taakse. Se on vaan aita, joka on varustettu "yksityisalue" kyltillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, yksityisalue taitaa olla parempi nimitys kuitenkin.

      Poista
  2. Jahas, no mutta sehän on kuitenkin hyvä, että ei sähistä, vaikka poliisia tarvitaankin estämään alkava mellakka!

    Jollain videolla Instagramissa kuului Noomin ääntä, sellaista jäkätystä. Vähän samanlaista kuin tiukassa paikassa pidetään linnuille tai muille sellaisille. Lupsu pitää samanlaista ääntä Figolle toisinaan, vaikka sähinää ei kuulla meilläkään. Lupsun häntä voi pörhistyä, mutta Lupsun häntä voi pörhistyä hyvin monista erilaisista asioista. Niin kuin vaikka siitä, että saa herkkuja tai kerrankin onnistutaan rapsuttamaan oikein tai sitten on jokin erityisen kiehtova lelu löytynyt. Kissa ovat hassunkurista väkeä!

    VastaaPoista
  3. Noki-Nooralla on ilmeisen hyvät herkut tarjolla, jotta aikaa ei kannata tuhlata mellakointiin ainakaan vakiovieraan toimesta=).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti ainakin herkut maistuvat sviitissä paremmalta.

      Poista
  4. Pitäisikö poliisin tulla ihan Noksun sviittiin asti pitämään järjestystä? Mitähän sitten tapahtuisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poliisi ei ole vielä pyrkinyt sviittiin. Poliisi on tietyissä asioissa harkitseva.

      Poista
  5. Hissukseen, hyvältä näyttää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen verran hissukseen täytyy edetä, kun Noki-Noora on arka ja jos minä liikahdan väärällä tavalla ja sen seurauksena sitten Noki-Noora tekee väärän liikkeen, niin hässäkkä on valmis.

      Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.