sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

Kaunista katseltavaa

Lauantaihinne
Noomi näyttää niin seesteisen kauniilta, eikö? Siitä voisi vetää johtopäätöksen, että lauantaiaamumme on ollut samanlainen. Sellainen somekuplan lauantaiaamu. Vaan mitä täällä todellisuudessa on tapahtunut?

Namu herätti pureskelemalla minua tuossa kello seitsemän jälkeen, eikä hän ohjannut minua keittiöön vaan kylpyhuoneeseen harjaamaan itseään. Sitten ruokin kissat, kaivoin esiin pölynimurin, lattialuutun. Avasin ikkunan kissatarhaan ja Noki-Nooran parvekkeelle. Aloitin siivouksen yläkerran kylpyhuoneesta. Namu halusi jahdata lattialuuttua ja kaikki Pinkkitassut tulivat köpsöttelemään kostealle lattialle. Sitten on laitettu yläkerran kahteen ikkunaan hyttysverkot, imuroitu ja luututtu, päivitetty kissayhdistyksen sivuja, kerrottu Noomille ettei hän määrää täällä, pussattu kaikkia vuoronperään ja lähetetty Noksulle lentosuukko. Vaihdettu lakanat, yhdessä totta kai. Kerrottu Noomille, ettei hän määrää täällä x 5. Nostettu kissa pois näppäimistöltä ja sen sellaista. 

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

PS: Viimeisimmällä kerralla Noomi hyppäsi näppäimistölle läppärin kannen takaa ja nyt saan vähän väliä ilmoituksen, että päivitys epäonnistui. Ja kas, huomasin että hän oli onnistunut laittamaan läppärini lentotilaan. 


8 kommenttia:

 1. Noomin lentotila! Siellä on kyllä niin paljon tassuja, ettei ihmekään, jos siivous- ja päivityshommien sujumisessa on vähän katkoksia.
  Seesteistä sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Ooh, kyllä Noomi susta on ny saatu otettua oikein missikuvia. Sä oot niin kaunis ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei arvaisi mikä määrätietoisuus on noin viattoman ilmeen takana. Vai arvaisiko?

   Poista
 3. Minäkin olen saanut lentotilaan; kuvittelen silloin että olemme lentoretkellä emännän kanssa eikä silloin voi somettaa (tai tehdä töitä)! Mutta onko Noomi siinä teidän läppärissä tuossa näppäimistön yläreunassa virtapainike? Meilläpä on. Sitä kun painaa niin saa kaiken huomion! - Pepsi tietokonenero

  VastaaPoista
 4. Hih, Noomi ei määrää Naukulassa, koska Namu määrää. Paitsi poliisia vaativissa asioissa Sulo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sitten on tämä mamma joka kuvittelee määräävänsä

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.