maanantai 24. huhtikuuta 2023

Sukulaisvierailu Namun syntymäkodissä

ja tärkeä päivä 24.4.2014

Olin eilen sukulaisvierailulla Namun syntymäkodissa. Siellä Namun ja Sulon Ruska-mummu (eli Pinkkitassun Bette, EUR f 22) vietti muutama päivä aikaisemmin 13-vuotis syntymäpäiviään. Paikalla juhlissa toki oli myös Namun äiti, Rauha (eli Pinkkitassun Edina, EUR e 24) ja emäntänsä Paula. 

Ruska.

Rauha.

Juhlat sujuivat hyvin. Jutustelimme mukavia, nautimme herkuista ja leikimme yhdessä. Käsittämätöntä ajatella, että siitä on kohta jo yhdeksän vuotta kun vietin Namun syntymäkodissa hetken jos toisenkin ja niiden 14-viikon aikana napsin yli 11.000 valokuvaa. Todisteista löytyy täältäkin, marraskuusta 2014 lähtien. 

Muistoista tuli esille sellainenkin seikka, että 24.4.2014 olin onnistunut ottamaan kolmessa tunnissa 650 kuvaa. Eikä mitä tahansa kuvaa vaan Ruskan Mesi-tyttären (Pinkkitassun Dorothyn, EUR n 24) G-pentueesta, johon kuuluu myös, Pinkkitassun Gilles, paremmin Sulo Naukulana tunnettu sankari. Yhdeksän vuotta sitten lähestyin vierailun jälkeen ensin Suomen Eurooppalaiskissarengasta ja rastitin hakemukseen kohdan "olen kiinnostunut rodusta". Siitä noin tunnin kuluttua kirjoittelinkin jo Pinkkitassun kasvattajalle ja kerroin olevani kiinnostunut silloin vielä kotia vailla olevasta Gillesistä, eli Killestä kuten Suloa silloin kutsuttiin. Siitä menikin sitten enää hetki kun Sulo muutti kotiin. 

Joo, tänne mä sit muutin, muistelee Sulo. 8 kommenttia:

 1. Rauha ja Ruska ihania molemmat 😻😻 Muistan vielä kun Sulo oli pikkuinen pentu syntymäkodissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo syntyi Telliksellä, Namu Paulalla. Kävitkö Telliksellä?

   Poista
 2. Onneksi Sulo sait mamman kiedottua tassujesi ympärille ja pääsit muuttamaan kotiin ♥
  Täällä taasen innostuttiin Europpalaista silloin kun kolmosten äippä synty (Epun mumma, Hanoin isomumma)... Loppu on sitten täälläkin historiaa.
  Niin ja isosti onnea 13-vuotiaalle Ruska-mummalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Sulo hoiti homman kotiin! Mukavaa kun eurooppalaiset päätyivät sinnekin hauskuuttamaan teitä ja meitä lukijoita.

   Poista
 3. Ihana päivitys! Kiitos vierailusta, postauksesta ja kuvista.

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon näin jälkikäteen Ruska-mummulle. Tai (ehkä) isoisoisomummulle.

  Sitä kyllä on mietitty, että mihin sinulla kaikki ne kuvat mahtuvat säilytykseen, kun olet niin ahkera valokuvaaja?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.