keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Kun kotiin tuli väärä kissa

Noomi kertoo

Sinä yhtenä päivänä mamma vei Sulon kopassa ja toi takaisin ihan vieraan kissan. Ei varmastikaan ollut meidän Sulo, sillä vieraalla oli ihan väärät tuoksut ja selvästi yksi hammaskin vähemmän kuin meidän Sulolla. Murrasin, enkä halunnut että se vieras täällä kulki. Vaikka se vieras kulkikin vähän hassusti hypähdellen, niin omituisesti tuntui tämän Naukulan tuntevan. Minä olisin tykännyt, että olisi pysynyt saunassa vaan. Päivittäisen herkkuhetken aikaan yritti tulla apajille, mutta minä ajoin sen kyllä pois. 


Sanoin mun tytöllekin, ettei luottais siihen vieraaseen ja aluks totteli mua hyvin. Kävi sitten kuitenkin ulkoilemassa sen vieraan kanssa ja kun tulivat takaisin sisään, niin olivat niin kavereita että. 


Yritti sitten kertoa mullekin, että Sulohan se. Uskoin sitten kun olin nukkunut kolme yötä ja tosi monet päiväunet. Oli omituinen homma. 


Terveisin, 

Noomi, draamakuningatar

12 kommenttia:

  1. Mitä jos kaikki muut vaan kuvitteli sen olevan Sulo, mutta sä olit ainoa joka tiesi, että Sulo on kaapattu... Sulon sisällä oli oikeesti muutaman päivän avaruusolio ja Sulo oli heidän aluksella syömässä herkkuja tai jotain. Kuka näistä tietää...
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  2. Jos se oli kaksoisolento ja sitten kolmen yön jälkeen se oli vaihdettu oikeaan Suloon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla. Noomin mielestä tämä on oikein pätevä selitys.

      Poista
  3. Noomi, draamakuningatar :-D
    No hyvä, että lopulta vieras muuttui Suloksi! Olette te kyllä tarkkoja, kun laskette toistenne hampaatkin. Ja vieraidenkin.

    VastaaPoista
  4. No jopas jotain! Sitä kumminkin mietittiin, että miten se ulkona muuttui Suloksi? Vai onko se vieras kissa edelleen, mutta ei vaan enää haiskahda niin oudolle, kun se on tuuletettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä heillä oli siellä Hertan kanssa jokin telepaattinen keskustelu?

      Poista
  5. Oho, olipas se kummallinen hammaslääkärireissu, kun sulouskin jäi sinne vähäksi aikaa hampaan lisäksi. Toivottavasti nyt saatte kaikki olla vaan kotona ja nauttia herkkutikkuja yhdessä.

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.