torstai 3. toukokuuta 2012

Niin että minkä tapetin?

Valinta

Enpä nyt tiedäkään, olenko jo kertonut mikä tapetin sitten loppujen lopuksi valitsin? Mielipiteitä sain monia, kiitos niistä! Niin siinä sitten kuitenkin kävi, että oma suosikki jo muutaman vuoden takaa tuli valituksi. Käpy - Tapettitalosta. Nimenomaan tuo tumma.

Jännitys tiivistyy. Kohta saan tietää onko valintani hyvä myös seinässä. Rullassa oleva tapetti ja mallikappale ovat edelleen suosikkejani.

7 kommenttia:

 1. Minäkin liputin kyselyssä käpytapetin puolesta:)
  (Aivan varmasti se on loistava valinta Naukulan seinälle.)

  VastaaPoista
 2. Se oli paras valinta koska se oli Naukulan Mamman suosikkikuosi heti alusta alkaen! Muuten olisi voinut käydä niin ettei sitä koskaan olisi päätynyt millekään seinälle Naukulassa. Mamma on viisas, kun osasi tarttua tilaisuuteen!
  Helmikin on aika viisas, vaikka asia ei liitykään tähän.

  VastaaPoista
 3. Taisimpa olla alunpitäenkin sen kannalla, kaunista on ja varmasti tulee tosi upea!
  Ja Helmikin tykkää varmasti:)

  VastaaPoista
 4. Oisitko sä jossain sanonut, että olet sen tumman kävyn kannalla? Koska kyl mulle heti tuli mieleen se, kun valitusta tapetista puhuttiin.

  Tosi kaunis se on.

  VastaaPoista
 5. Hyvä valinta! Pidän itse ehkä eniten vähän erilaisemmista luontoaiheisista tapeteista ja tästä sainkin kimmokkeen käydä katsomassa Tapettitalon tapetteja...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Vielä joudutaan odottamaan hetki ennen kuin tapetti on seinässä ja nähdään oliko valinta oikeasti hyvä. Tykkään tämän tapetin sävystä ja sen tietynlaisesta japanilais-suomalaisesta hengestä!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.