perjantai 25. toukokuuta 2012

Yksityiskohtia

ja varmoja kesän merkkejä

Remontti on valmis. Muutakin tehtävää täällä toki olisi, mutta ensin on taas säästettävä. Pieni vieno maalinhaju leijuu vielä ilmassa, ja pölyjä on pyyhittävänä, mutta silti ei voi olla kuin tyytyäväinen!

Helmikin havahtui tyytyväisenä kesään. Yksi varmoista kesän merkeistä on saunan ikkunan avautuminen. Kiinni ikkuna menee sitten joskus syyskuussa, jos ei nyt suurta muutosta säähän tule ennen sitä. Ihan en ehtinyt kameran kanssa ajoissa paikalle, sillä Helmi istui ikkunalla haistelemassa tuulia toiselta puolen kotia kun yleensä. Ulkoilu tarhassa ja pihalla kun tapahtuu toisella puolen taloa. Kun astuin saunaan, tuli Helmi äkkiä alas ja ryhtyi muina kissoina haistelemaan lauteita...


Tässä niitä pieniä yksityiskohtia kotoa, remontin jälkeen.

Pikkasen olisi tehnyt mieli myös jurputtaa kotimatkan kestosta, mutten viitsi. Toivon sen sijaan, että kaikille tämän päivän kolareissa mukana olleille ei olisi tullut mitään vakavaa!

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää (erityisesti Helmi)! Valokuvarykelmää olen minäkin joskus miettinyt, mutta en ole saanut sellaista aikaan muualle kuin makuuhuoneeseen. Ehkä joskus :)

  VastaaPoista
 2. Ihan tässä muina tyttöinä lauteita haistelen, ei tässä sen kummempia...
  (Nuuh nuuh, ihana Helmi. Sinua voisin hieman nuuskutella)

  Nyt sitten teidän kelpaa aloitella viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Onko tuo hyönteinen palohälytin? Ja onko lamppu linnun mallinen? Mikä valmistaja kyseessä? Aivan ihana! :)

  Myös kuvakollaasi ja tapetti on kaunis, Helmistä puhumattakaan! Eli oikein ihastuttava postaus!

  VastaaPoista
 4. Elina: Valokuvarykelmä on kiva! Olen tyytyväinen.

  Myrsky: Helmi tykkää kun sitä vähän nuuskutellaan! Iltasella saan myös suukottaa takajalkaa kun meillä on hellyyshetki :)

  Heidi: Hyönteinen on kärpänen ja Jalo palovaroitin. Löytyy useassa värissä: http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-palovaroittimet-lento-optinen-palovaroitin-musta-p-5813.html
  Lamppu on lintu ja ostettu täältä:http://www.designtorget.se/designtorget/se/webbshop/?cat=lampor&ew_0_p_id=ed627d9a-42a2-408f-937b-f6b81a316ce0&comment=G1000809&news=false Huikeaan 350 Ruotsin kruunun hintaan siksi aikaa kunnes kivat lamput olkkariin löytyisivät. No siitä on jo kolme vuotta, joten taisivat löytyä!

  VastaaPoista
 5. Nuo detskut - ja tapetti! - on niin kovin nättejä! Onnea "uuteen" kotiin :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja! Ai hitsi, kamalaa jos kotimatka kesti kovasti ja jos oli kolareita. Itse huomasin Billnäsistä kaupunkiin päin tullessa kamalat jonot, mutta ne johtui vain siitä kun kaikki meni mökeilleen ja Hangontiellä on työmaata.

  VastaaPoista
 7. Zepa: Kiitos!

  Saila: Manskulla oli kolari, Hämeenlinnantiellä oli ketjukolari ja lisäksi uutisista löysin vielä ketjukolarin kehä 1:ltä...Vähän liikaa yhdelle perjantaille!

  VastaaPoista
 8. Menin kattoo noita lintuja. Värit on JUST ne jotka arvasin etukäteen. Hirvee miettiminen nyt. Josko?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.