maanantai 28. toukokuuta 2012

Pojat on poikia

Katsastus

Pojat ovat poikia, olivat sitten kuninkaallisia tai ei. Tässä tapauksessa Helmin menopelin katsastuksen suorittivat Koratian kuninkaalliset. Cisu pujahti jopa autoon, tarkastamaan myös sisätilat. Myös auton etuosa sai varsin tarkan katsastuksen.
Autoon oli toki pakattu Helmin tuliainen, mutta sitä pojilla on kotonakin yllin kyllin. Kyllä se oli se auto joka kiinnosti! Ihan varmasti.

Takapenkin taimikasvin sisältö tuli kaivettua vastamaalatun varaston seinän eteen perustettavaan perennapenkkiin.Väljältä näyttää tämä ylivalottunut kuva uudesta perennapenkistä, mutta väljää saa nyt alussa ollakin. Näkee sitten kitkeä ne rikkaruohot paremmin ja ainakin on tilaa kasvaa.

Muistutus itselle: Perennapenkkiin tulivat: Joku heinä (sen nimen unohdin jo!), sitten Purppurakeijunkukka, Morsiusleinikki ja Ohotanmaruna.

13 kommenttia:

 1. Taisivat kuninkaalliset lähettää auton välityksellä terkut Naukulan kuningattarelle...

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tuli auto tarkkaan katsastettua :) Varmaan sieltä löytyi Helminkin tuoksuja.

  VastaaPoista
 3. Auto havaittiin kiinnostavaksi ja hyväksi, Helmin arvoiseksi menopeliksi. :)

  VastaaPoista
 4. Heinä on koristekastikka! Ostin itsekin sitä samaa. Sannalla oli tosi hyvä kasvivalikoima, siksi hänen pakeille sut ohjasinkin. Sait takuulla hyvän ja hyvännäköisen istutuksen :-)
  Voi poikia, hännät täpinästä suorina!

  VastaaPoista
 5. Viivi: Niin taisivat! Ehkä Helmikin oli ennakoinut edellisen autokyytinsä ja jättänyt hienoisia tuoksuterveisiä valmiiksi.

  Minni: Siis tosi tarkkaan! Autoa haisteltiin ympäriinsä hyvin tarkasti.

  Jenni: Hyvä! Helmi tosin on autostaan toista mieltä :)

  Saila: Kiva kun ohjasit! Ja hyvä, että Sanna ymmärsi antaa yksityiskohtaisia ohjeita mm istutusväleistä! Niitä sitten yritin noudattaa. Myös järjestys oli: heinä lähemmäs seinää, sitten purppuralehtiset, sitten morsiusleinikki ja viimeiseksi ohotanmaruna. Sellaisesta en varmasti ole ikinä ennen edes kuullutkaan! (No, ehkä vain morsiusleinikki oli tuttu... ;) )

  VastaaPoista
 6. Oho. Kyllä minäkin veisin autoni noin komeiden katsastajien syyniin jos auton omistaisin. Tarkkaa tiimityötä nuo näyttivät tekevän!

  VastaaPoista
 7. Ihanat ylväät poikakissat.Ja Helmikin on ihana :)

  VastaaPoista
 8. Vai että kissapojatkin ovat noin kiinnostuneita autosta, hyvänen aika. Kyllä tuli hyvin katsastettua. Jänniä kukkia sait istutettavaksi, en tunne niistä kuin tuon keijunkukan, en edes morsiusleinikkiä.

  VastaaPoista
 9. Hauskat katsastajat sulla, kyllä kelpaa autoilla taas ;)

  VastaaPoista
 10. Jopas jotakin, Koratian valtion katsastama auto! Sellaista hyväksyntää ei miltä tahansa katsastusasemalta haetakaan. Kyllä nyt Naukulan Mamman kelpaa :D

  VastaaPoista
 11. Kuninkaallista viestinvälitystä!

  Komeita poikia nuo koratialaiset. Helmi on valikoinut verkostonsa ilmeisen tarkasti ;)

  VastaaPoista
 12. Myrsky: Komeita olivat katsastajat ja varsin vihkiytyneitä työhönsä!

  Lissu: Tuo Toto on vähän sellainen Helmin virtuaalirakas :)

  Paula: Pojat olivan niin kiinnostuneita, ettei millään olisi tuommoista osannut edes odottaa. Kasvit näyttävät hyvin sopeutuneilta paikkaansa! Nyt vaan sitten odotellaan niiden kasvua :)

  Pirkko: Juu. Joka paikka autosta katsastettiin (paitsi takaluukku!)

  Ella: Hyvin tuntui menevän katsastuksesta läpikin!

  Henna, Friede ja Figo: Helmi tuntee suurta sielujen sympatiaa Toton kanssa. Itsekin kun oli pitkään pikkusisko ja Toto kun on myös se nuorin!

  VastaaPoista
 13. Voi että kun onkin ihania poikia! <2

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.