keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pieni kerjäläinen

Maistuiskohan mullekin?

Mitä pitempään täällä kaksin asumme, sen kummallisemmaksi muuttuvat tapamme. Helmi on mm ryhtynyt kerjäämään. Siis joka ilta ja riippumatta siitä mitä syön. Aina ei käy ruokavaliot nappiin.

 "Et oo tosissas? Syötkö taas noita?"
Ja koska mamman lautasella saattaa joskus olla jotain Helmin mielestä syömäkelvotonta, saattaa sen nurkalta löytyä myös palanen keittokinkkua.

12 kommenttia:

 1. Ihana pieni kerjäläinen♥

  Meilläkin kerjätään -ja harva se päivä.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on pieni kerjäläinen, jonka täytyisi saada haistella kaikkea juuri noin. Mutta juuri mikään ei kuitenkaan kelpaa.

  VastaaPoista
 3. Voi teitä Helmi ja Mamma! Onhan se tietysti aina kivampi syödä seurassa. Hauskat kuvat, ensin katsoin, että mitä ihmeen ötököitä on ekassa kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Kirsikka: Juuri niin :) Yhteiset hetket ♥

  Myrsky: Mikäs teidän herkku on?

  Minni: Ei Helmillekään aikaisemmin kelvannut, kunnes...

  Cheri: Toki on, mutta tulee vähän ikävä olo kun kaikki herkut eivät sovi Hempukalle!

  VastaaPoista
 5. Nytpä on veikee kuva Hellusta! <3

  VastaaPoista
 6. Haa, mikä ilme :-D
  Meillä Musti kerjää maitoa kun huomaa minulla maitotölkin kädessä. Se on sellainen maitopoika.

  VastaaPoista
 7. Ihan kuin Paavo! Voileipiä tehdessä tulee aina kyttäämään, koska mies usein antaa jotain... ja tulee minultakin kerjäämään, vaikka en syö lihaa ja yritän sitten aina tarjota jotain tomaatinsiivua yms. Niitä ei sentään syö! :D Ilme on ihan samanlainen kuin Helmillä.

  VastaaPoista
 8. Tutun näköinen ilme! Tätikissat osaavat tämän taidon, Lyyti ruualle persompana etenkin. Maistuu kinkku, ketsuppi, salaatti ja kurkkusiivukin... Lyytin sääntö tuntuu olevan, että syötävä on, kun hommaan on kerran charmia tuhlattu :D

  VastaaPoista
 9. Kerjäläinen ♥

  Herneenpalot on oivallisia leluja ~Figo

  VastaaPoista
 10. Voi Helmi <3

  Meilläkin kerjätään joka päivä, aina pitää ainakin saada haistaa... se on sitten eri asia kelpaako tarjottava Tikrulle syötäväksi asti :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos vaan kommenteista! Tänään oli taas kinkkumaistiaisen vuoro. Sitä tosin nautti vain Helmi, ja nokareen juustoa myös.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.