torstai 25. lokakuuta 2012

Puhelinaika

ja tulokset

Helmin puhelinaika oli ja meni. Uutiset eivät niin hyviä olleet. Pitkäaikainen sokeri huiteli jossain yli 500:ssa. Pitäisi olla alle 400. Voi toki olla, että insuliinikynän aineet olivat vanhentuneet. Noin kuukauden kuluttua pitäisi mennä uudelleen tarkastamaan tilanne. Kynä vaihdettiin toiseen viime perjantaina, eli 19.10.

Ei me kuitenkaan kamalasti haluta näitä murehtia. Nautiskellaan vaan olosta ja pimenevistä illoista.
"Jaa että nautitaan?
Siihen tarvittais lisää lämpöä ja aurinko"

16 kommenttia:

 1. Elkää murehtuko, nauttikaa syksystä <3 Muistot palasivat mieleen tätä lukiessa, me edesmennyttä Röllöä aikanaan neljä vuotta piikiteltiin aamuin illoin. Kyllä se siintä pikkuhiljaa kehräillen.

  VastaaPoista
 2. Voi Hempsu, tsemppiä ja paranevia arvoja sinne! Ja lämpeneviä ilmoja ja aurinkoa, vaikka se kai ei ole järkevä toive tähän aikaan vuodesta!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Me täältä lähetämme energiaa, että arvot laskisivat. Patterit auki, Helmi ja voit kuvitella olevasi etelän auringossa.

  VastaaPoista
 4. Voi pahus :/ Ei pidä kuitenkaan vaipua synkkyyeen vaan elää joka hetki onnellisesti! Tulokset saattaa taas muuttua paremmaksi!

  VastaaPoista
 5. Harmitus. Onneksi kohta saatte uusia tuloksia, toivon mukaan parempia.

  VastaaPoista
 6. Toivotaan parasta että arvot kohenevat seuraavaan kertaan. Hyvä, että Helmin vointi on hyvä vaikka arvot voisivat olla paremmat. Kissalla on erinomainen kyky elää tässä ja nyt ja nauttia kaikesta nautittavasta.

  VastaaPoista
 7. Helmi, sä näytät, nätiltä, hyvinvoivalta ja söpöltä, joten kaikki kunnossa.

  VastaaPoista
 8. Voi surku :( Tsemppiä Helmi (ja mamma)!

  Kyllä se aurinkokin sieltä taas tulee, heti helmikuussa... Lämpöä saa menemällä mamman syliin. Tai peiton alle. Toimii. Syli toimii paremmin, siinä saa silitystä ja hierontaa samalla.

  VastaaPoista
 9. Tsemppaukset Naukulaan täältäkin! Ja lämpöä kannattaa tosiaan hakea sylistä, niin meilläkin tehdään =)

  VastaaPoista
 10. Helmi-kaunotar. Sellaista vaan, että älä mieti noita mutsis kertomia tuloksia. Meinaan meitsillä on vain yksi keuhko, ylipainoa, lonkkavika ja vaikka mitä. Syön lääkettä aamuin, illoin ja yleensä olo on ihan mahtava! Lekurin mielestähän meikä olis joutanut heinää kasvattamaan jo yksveenä! Että mitä nuo lukemat oikeastaan on - jotain lääketehtaiden keksimiä raja-aitoja. Okei, oon välillä vähän anarkisti näissä lääkärijutuissa, mutta siis niin kauan kun voit hyvin, niin ei kande korvaa lotkauttaa numeroille! ISO ylätassu!

  VastaaPoista
 11. Kelju homma tuo alamäki. Me pidetään peukkuja, että ne arvot siitä paranee ja, että pysyt virkeenä. Meillä sataa täällä koko ajan lisää lunta. Hyvä ilma käydä tekees leijonan jälkiä pihalle. Eiks vaan?

  VastaaPoista
 12. Voi harmi:( Pitäkää te tytöt huolta toisistanne, yleinen mielialan lasku ei ole hyväksi. Toivotaan parempia tuloksia ensi mittauksella, siihen tähdätään että arvot laskevat!

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti saatte arvot kuntoon! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. Mees, Hempukka, mamman kainaloon, siel on lämmin!

  VastaaPoista
 15. Noinhan se on, ettei synkistely auta, vaikka siihen aihetta olisikin. Tuolla asenteella pötkitte vielä pitkälle, rinnakkain!

  VastaaPoista
 16. Kiitos kaikille tsemppauksesta! Kun näyttääkseen hyvän olonsa, Helmi on tänään antanut erityiskyytiä pienille punaisille matoille. Vallan riehakkaaksi heittäytyi :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.