tiistai 23. lokakuuta 2012

Vaihto

Uusi vanha verho

Lähestyvä talvi tuo tarpeen lisätä tekstiilejä. Viime viikonloppuna tämä tarkoitti yhden verhon lisäämistä olohuoneeseen. Aikasemmasta operaatiostahan (< klikkaa kummitusjuttuun!) on jo vierähtänytkin aikaa.

Vaan ei tunnu aika muuttaneen tapoja. Nyt ei vain päästy samanlaisiin suorituksiin kuin ennen. Verhon vikahan se oli - tietty. Tänään se onkin sitten kostettu ja verhoa on kuritettu mattojen sijaan.Kaikkea sitä pitää kissansa ilahduttamiseksi keksiä! Vaikka verhoja lisäämällä.

18 kommenttia:

 1. Kyllä homma hoituu sutjakasti, kun Helmi auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apu on aina lähellä kun Naukulassa järjestellään!

   Poista
 2. On se jännä, kuinka kiinnostunut kissa jaksaa olla, ei pelkästään pennut vaan aikuinenkin kissa. Koko verhojen laittohan on vain siksi, että Helmillä olis ohjelmaa.

  VastaaPoista
 3. Tuisku: Verhoja? Kiva lelu. Tuliskohan meillekin tommonen...

  Mä haukuin tänään hirmeesti, kun saunan ovessa oli toinen koira. Se oli ihan saman kokonenkin ku mä. Ihan hirmeesti haukuin ja hyäkin ja lähtihän se sitten pötkiin pakoon. :)

  Me muuten näytettiin sun kuvaas meijän Tampereen tätsälle ja hän kovasti ihasteli sun viiksiäs ja kauneuttas. Joo, ja sitä mäyristä kanssa, sitä, missä äippä pitää sormuksiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Kannattaa vähän tommoselle haukkuakin! Eihän sitä koskaan tiedä kuka siellä saunassa asuu. Ties vaikka olisi saunatonttu? Kiva, että Tampereen tätsäkin ihaili Helmin viiksiä :)

   Poista
 4. Aivan ihana kuva Wilmasta ja Helmistä tuolta linkistä löytyikin...♥

  VastaaPoista
 5. Hui, miten jännittävä kummitusjuttu! Meillä verhot laitetaan ikkunaan, mutta tuo tapa on varmasti kissalle mieluisampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, heh. Kyllä meilläkin sitten lopuksi laitettiin :)

   Poista
 6. Te osaatte kauhean paljon kummitusjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin niitä kummituksia nyt vaan tuntuu pyörivän Naukulan nurkissa!

   Poista
 7. Guinnesin ennätystenkirjaan kuuluisi päästä sellaisen, joka onnistuu laittamaan verhot lattialle ilman että läsnäoleva kissa istuu päälle. Mutta on se hyvä, että nuo hassunassut tarkastavat verhotkin vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mitään ei voi tehdä ilman kissan hurmaavaa apua!

   Poista
 8. Mindyn kanssa samaa mieltä! Sama pätee muihin tekstiileihin. Kankaankäsittelyasiat on välillä aivan mahdottomia kissataloudessa :D

  Mutta se on hyvä ettei nyt ollut niin kovasti kummitusjuttuja. Pelottavia sellaiset. Näin iltapuoleen lukiessa voisi vaikka mennä yöunet. Vaikka tietysti Helmihän osaa hurinallaan ja kaikinpuolisella söpöilyllään viedä pelästykset ja muut pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meidän kummituksia tarvitse pelätä, ne on kaikki ihan kilttejä!

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.