torstai 18. lokakuuta 2012

Tule nyt!

Viestinnän selkeys

Helmi on ymmärtänyt varsin hyvin, että ihmisten kanssa kommunikoidessa kehonkielen tulee olla selkeää. Siispä ei tuota vaikeuksia arvata kuka olisi halunnut kaverin päiväunille.


Sänkykin tulee aina pedattua aamuisin. Jotenkin on mukavampi mennä nukkumaan kun saa avata sängyn. Helmi on samaa mieltä, eikä koskaan mene petaamattomalle sängylle nukkumaan jos petaus on viikonloppuaamuisin hieman viivästynyt. Vasta petauksen jälkeen sopii mennä sängylle, eli vain iltaisin ja öisin nukutaan lakanoissa.

14 kommenttia:

 1. Teillähän ollaan varsin kurinalaisia. Kyllä te tytöt osaattekin. Sijaiskodin sänky jää monesti aamuisin petaamatta. Useasti kollipoika vasta hiipii aamun valjettua sänkyyn yövuorosta. Ei siinä oikein raaski toiselle sanoa että hyppää pois, nyt pedataan sänky!

  VastaaPoista
 2. Keski-ikäisillä täteillä on säntillisemmät kotiintuloajat kuin Myrskyllä :D !

  VastaaPoista
 3. Voi Helmi mikä ihana ilme! Kuka tuollaista pyöreäsilmäisyyttä nyt voi vastustaa!
  Paljastan, että Saaripalstallakin ollaan hitaita petaamaan. Yksi syy on se, että Musti menee mielellään aamupalan jälkeen mamman lämmittämälle paikalle nojailemaan petaamattoman peiton myttyyn, tai tekee peräti itselleen pesän siihen myttyyn. Kuten Myrsky, Mustikin tulee aamulla kotiin (olkoonkin, että olen päästänyt sen vasta ulos viideltä aamulla). Ransu puolestaan pitää selkeästä alustasta ilman peittoa, pelkkä patja on paras. Yritä nyt siinä pedata sitten.

  VastaaPoista
 4. Voi Helmiä! Viesti on selkeä, siitä ei ole epäilystäkään!

  Meillä taas on joskus käynyt niin, että sänky on jäänyt vallan petaamatta, kun jompi kumpi tai molemmat on menneet aamupalan jälkeen ruokaperäisille. Eihän sitä voi kaverien lepoa häiritä, se vasta kurja teko olisi! Muutoin kyllä sänky on tapana pedata aamuisin. Toisinaan jopa koko porukan voimin, ja silloin tällöin voi jäädä kissa päiväpeiton allekin ;)

  VastaaPoista
 5. Ompas hianoo meininkiä Helmellä ;)

  VastaaPoista
 6. Helmi on järjestyksen kissa. Meillä Nero ei nuku koskaan sängyssäni jos minä en ole siellä. Oli sitten petattu tai ei. Mutta vieressä on kiva kölliä.

  VastaaPoista
 7. Helmi on niin ihastuttavan ilmaisuvoimainen <3 Kyllä täytyisi olla täysin törppö, jos jäisi hoksaamatta, että Helmi-neidillä on Asiaa!

  VastaaPoista
 8. Hauskaa, meilläkin punasävyinen Helmi-tyttö:) Tosin vielä kovin pieni verrattuna teidän rouvaan/neitiin.

  VastaaPoista
 9. Meillä taas tuppaa petaaminen joskus arkiaamuisin jäämään, koska kissuutta ei saa sängystä ylös, että pääsisi petaamaan...

  VastaaPoista
 10. Ooppas sää Helmi tarkka! Meille kyllä kelpaa peti ihan miten vaan! Kunhan pääsee sukeltamaan jonkin tekstiilin alle!

  VastaaPoista
 11. Kunnon järjestys teillä, häntäkin niin luotisuorana. :D Meillä vastaava nökötys ja tuijotus sängyllä tarkoittaa, että nyt ois parasta tulla liikkuva möykky peiton alle.

  VastaaPoista
 12. Mun mielestä pedattu sänky on tyhmä! Tykkään nukkua peittomytyn päällä, silleen pesässä. Pedatulta sängyltä erottuu möröille paljon paremmin!

  VastaaPoista
 13. Saila: Okei, okei. Ymmärrän petaamisen vaikeuden! Ehkä minäkään en petaisi, jos Helmi haluaisi nukkua lakanoissa päivisin :)

  Sadun blogi: Taisinpa mennäkin!

  Henna, Friede ja Figo: Helmilläkin saattaa tuommoinen vahiko käydä silloin kun vaihdamme sänkyyn lakanoita :)

  Pirkko: No kyllä on! Ei ois rinsessasta uskonut, eihän?

  Cheri: Mitä sitä nyt sängyssä ilman ihmismammaansa?

  Ella: Niin! Kun on päässyt jäämään mamman kanssa kahden, niin ei enää ole Helmillä sellaista Fiksumpaa seuraa :D

  Zelda: Kävinkin kurkkaamassa ja jäin lukijaksi!

  Krista: Ymmärrän, ymmärrän!

  Harmaa: Peiton alla Helmi Hempukan taitaa tulla kuuma, joten siellä ei juuri viihdytä!

  Mindy: Niin, järjestys on hyvä ja kuri kova! :)

  Eikka: Meil on vaan kummitus, ja se tuntuu olevan kiltti! Möröistä ei tiietä!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.