torstai 10. lokakuuta 2013

Pöytä

parvekkeelle

Parveke on Helmin valtakunta. Kesähuone nro 1 ja kyllä siellä kelpaa oleskella keväisin ja syksyisinkin. Parvekkeella on mökki, kori ja näköalatorni. Nyt sinne siirtyi myös kirjoituspöytä. 

"Mamma, onks tää mulle?" 

En ehtinyt edes laatikoita laittaa paikoilleen, kun pöytää jo testattiin. Ilmeisesti se myös hyväksi todettiin, sillä se on nyt osoittautunut uudeksi lempipaikaksi. Pöytä on n 85 cm korkea, joten sen päältä pystyy hyvin tarkkailemaan pihan tapahtumia. Laitoin sen päälle taljan, koska muillakin kissoilla on tällaista nähty. Esimerkiksi Paavo ja Harmi rakastavat taljaansa.  

"Näkymä on ihan jees, mutta mutta..."

Näyttäisi siltä, että se mikä sopii yhdelle ja toisellekin, ei välttämättä sovi kolmannelle. 

"Mä tykkäisin et ois paljas pöytä." 

Nyt pöytä on ilman taljaa ja se sopii johtajattarelle enemmän kuin hyvin.

26 kommenttia:

 1. Vai ei talja kelvannut Helmille, no hyvä, että pöytä sentään kelpasi :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tykätään enemmän paikoista ilman pehmusteita. Mutta talja saa kyllä olla parvekkeen penkillä, missä Musti ottaa päivätorkkuja.
  Pöytä on täydellinen! Huomaan, että se on tasan samankorkuinen kuim meillä: ylettyy juuri tuon kiinteän seinämän yläreunaan, niin että maatessa voi tarkkailla maastoa kaiteen raosta. Meillä ainakin hengailupaikka top 1 kaupungissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pöytä on n 85 cm, ja kirjoituspöydäksi kyllä liian korkea. Tämä on passeli parvekkeelle :) Nyt ollaan vähän samiksia ;)

   Poista
 3. Se onkin kumma, miten kissat viihtyy kovallakin alustalla. Meillä pennut olivat iki-ihastuneita taljaan, nyt se on mun oman peppuni alla :)
  -Helena-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmillä taitaa olla pehmustetta ja lämmikettä tarpeeksi omastakin takaa! Talja kyllä nostaisi söpöysastetta :)

   Poista
 4. :D Kaikkien selälle pehmeä ei sovi. Alkaako Helmi kirjoitella parvekkeella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanelee vaan. Ettei tänne blogiin nyt ilmesty mitä vaan :D

   Poista
 5. Helmillä on hyvin varusteltu parveke! Meillä on siinä määrin pieni parveke, että sinne ei mahdu kissoille jurikaan mitään juttuja, mutta onneksi näköala aukenee lattiatasostakin (ei kaiteita) ja henkilökunnan sohvalla on mukava makailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ahdastahan tuollakin jo alkaa olla, kun Helmillä on niin monta huonekalua! Lattiatasosta aukeava näköala olisi upea.

   Poista
 6. Ei meilläkään taljasta tykätty. Se oli kai jotenkin liian pehmeä, eivät tuntuneet tietävän uskaltaako sen päälle mennä.

  Mutta nythän Helmi hyvin näkee pihan tapahtumat! Kun ei vain tarkkailutyön määrä siitä kovin lisääntyisi, menee pian ylitöiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylitöitä riittää ja Helmi haluaisi tehdä niitä myös yöllä, mutta siihen en ole suostunut!

   Poista
 7. Ollaan niin samiksii! Mä kans tykkään paljaasta enemmän! Tietää niinq paremmin, missä on. Se fiilis. Sä tiät.

  VastaaPoista
 8. Makuasioitahan nämä ovat. Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä -vai miten se nyt olikaan? Me ainakin tykätään Helmistä. Ihan hurjan paljon ♥

  VastaaPoista
 9. Helmillähän on tosiaan turkki ihan omasta takaa. Minäkin ostin yksiltä messuilta Ruskalle taljan ja panin sen peräkamarimme korituoliin Ruskaa varten. Kesti varmaan vuoden ennen kuin Ruska noteerasi taljan itselleen sopivaksi. Silloin tällöin hän nyt makailee siellä taljalla, kun me katsotaan telkkaria. Nyt on pieni mini-Helmikin eli Edina kokeillut, millaista on nukkua taljan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kestää ennenkuin uudistus on hyväksytty ja hyväksi todettu! Hyvä, että prinsessa Edinakin on taljaan jo tutustunut!

   Poista
 10. Vain kissa tietää, mikä on hyväksi. Onneksi osaatte kommunikoida niin, että lopputulos miellyttää : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa tietää. Sitä en ole epäillyt lainkaan :)

   Poista
 11. Helmillä on omasta takaa niin hieno ja kauniinvärinen turkki, ettei se ilmeisesti muita turkkeja tai taljoja sitten tarvitse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma riittää! Helmi taitaa olla myös säästäväinen?

   Poista
 12. Ihana Helmi. Meillä on kyllä sama juttu, taljat on turhia. Mutta viltit on jees!

  VastaaPoista
 13. Mielenkiintoista saada tässä sopivasti Helminkin mielipide taljasta, kun tänään on tarkoitus mennä mainoksen uhrina hankkimaan Mindylle omaansa. Teillä on kaunis pöytä ja sopii mainiosti yhteen sekä parvekkeen että Helmin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taljakin olisi sopinut tuohon hyvin, mutta kun ei. Toivottavasti Mindy tykkää!

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.