torstai 9. marraskuuta 2017

Tutustumiskäynnillä

Uudessa hoitopaikassa

Taannoisen työmatkani aikana kävi selväksi, että mummulan lisäksi olisi kerholaisten hyvä löytää myös toinen lomailupaikka. Onneksi asiantunteva ja kissaystävällinen lomailupaikka löytyi läheltä, tuttujen ihmisten luota. Jotta lomailu sujuisi tulevan matkani ajan mallikkaasti, ehdotti majapaikan emäntä, josko Sulon kanssa ehtisimme tutustumiskäynnille ennen varsinaista visiittiä. 

Totesimme Sulon kanssa idean kerrassaan loistavaksi ja lähdimme matkaan. Suurimman ongelman muodosti se, miten saisin oikean kissan kuljetusboksiin ja miten pääsisimme ovesta ulos kun punatabbytytötkin halusivat mukaan. Namu jonotti sekä boksiin, että myös ovesta ulos. 

No mennäänkö sit? Tuumii Namu
Pääsimme kuin pääsimmekin livahtamaan Sulon kanssa matkaan ihan kahdestaan. Perille päästyämme Sulo tuli ulos boksistaan heti, katsoi ympärilleen ja kävi boksissa uudelleen. Hieman ujosti lähti tutustumaan paikkoihin, mutta silti rohkeammin kuin odotin. Viivyimme vierailullamme kaksi tuntia ja sen aikana Sulo rentoutui, kävi puskemassa talouden emännän ja isännän voimallisesti ja pyörähti jopa selälleen. Sängyn alla tosin, mutta vatsa paljastettiin silti. 
Sulo voi sitten tutustuttaa Naukulan tytöt uuteen hoitopaikkaansa kun sen aika tulee. Se ei kuitenkaan ole vielä, ensin käydään näytelmissä Noomin kanssa ja sitten tehdään vielä töitäkin. Uskon kuitenkin, että tästä yhteisestä vierailusta oli iso apu. Sulo on kuitenkin tämän porukan ujoin. 

Hoitotädille kymmenen pistettä ja tassun kuva! Erinomainen idea tutustuttaa Sulo hoitopaikkaan niin, että minäkin olen mukana. 

20 kommenttia:

 1. Pisteet järkeville ihmisille; uuteen paikkaan on aina helpompi mennä pitemmäksi aikaa kun käy kissana ensin lyhyemmän käynnin!! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Luotettavan oloinen, kissoja ymmätävä hoitopaikka. Hienoa, että sellainen löytyi läheltä ja Sulokin tykkäsi.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea ja hienoa ottaa Sulo ensimmäiselle tutustumiskäynnille mukaan. Paitsi ujoin, Sulo on myös isäntämies.

  VastaaPoista
 4. Ihme että on oikein jonoa kuljetuskoppaan asti! Meillä mennään sängyn alle piiloon kun loota otetaan esille ja jos se ei auta niin tassut vaan X- asentoon ettei vaan pitäisi mennä kantokoppaan:D

  Todella hyvä idea käydä haistelemassa nurkat etukäteen, ens kerralla onkin jo tuttu paikka ainakin Sulolle niin ei ihan niin kovin tarvitse ehkä ujostella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä täällä on aina boksiin tunku. Sulo rakastaa niitä muuten ja nukkuu niissä, mutta kun ollaan lähdössä, Sulo ei tykkää. Punatabbytytöt sitäkin enemmän.

   Poista
 5. Hyvä idea käydä tutustumassa...ja tosi hyvä, että tonenkin lomanviettopaikka löytyi..:

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Toivottavasti isäntäväki raportoi ja saan sitten kuulumisia tännekin.

   Poista
 7. Loistava idea! Me käytiin tyypin luona kahden yön tutustumiskäynnillä ennen pidempää lomaa. Oli sitten tutut paikat ja tuoksut.

  VastaaPoista
 8. Kiva että teillä on hoitopaikka kissoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, tuntuivat viihtyvän. Joku vähän viileämmässä, ja jotkut missä vaan.

   Poista
 9. Ihanaa, että löytyi toinenkin hoitopaikka! ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.