sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Pääsiäislaulu

ja yllättävä laulaja

Heti pentuvierailuni jälkeen Naukulassa alkoi pääsiäislaulut. Sellaiset kurr, kurr, kurr . Onhan niitä täällä aiemminkin lauleltu. Joku ehkä muistaa, että vaikka Namu on steriloitu, niin hän vaan laulelee. Niin nytkin. Laulelua on takana kohta viikko. 

Mutta jos laulattaa...

Tässä taannoin rokotuksen yhteydessä keskustelimme eläinlääkärin kanssa siitä mitä asialle tehdään. Päädyimme toistaiseksi siihen, ettei mitään. Namu kun voi erinomaisen hyvin. Samalla eläinlääkärikäynnillä keskustelimme painonpudotuksesta. Edellisestä eläinlääkärikerrasta paino oli pudonnut 20 grammaa. Täytyy ottaa huomioon, että edellisen käynnin jälkeen täällä on ollut vapaa raksubaari (koska pennut) ja sen jälkeen sitten ruokinta-automaatti. Joten vahvasti epäilen, että Namu on ollut ennätyspainossansa ja tullut sieltä sitten alas hieman enemmän kuin tuon 20 grammaa. 


Laulu tekee onnelliseksi, kokeilkaa vaikka! 

Eläinlääkärillä Namu luimisteli, eikä tykännyt yhtään. Kunnes sitten viisas eläinlääkäritäti kertoi, että eläinlääkäri on vähän niin kuin mummola ja otti raksupurkista muutaman raksun. Siinä ei sitten rokotuskaan tuntunut enää miltään kun nenässä tuoksui raksujen herkullinen aromi. Namun asento ja eleet muuttuivat raksutarjoilun jälkeen ja hän oli selvästi sitä mieltä, ettei se eläinlääkäriasema nyt hullumpi paikka ollutkaan. Ei missään tapauksessa. 

12 kommenttia:

 1. Namu :-D ♥ Namu on niin ainutlaatuinen pieni pyöreä mummukissa ja hyvin itsetietoinen, kyllä kummallisesti tulee Helmi mieleen, Wilma myös :-)
  Kyllä, olen Namun kanssa ihan samaa mieltä siitä, että laulaminen on mukavaa! Keväisin etenkin laulattaa, ei sille mitään voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olettekin sellaisia kevään lapsia, sinä ja Namu. Paitsi Namu toki syntynyt marraskuussa ;) Mutta muutti Naukulaan sinun syntymäkuukautesi aikana.

   Poista
 2. Laulaminen on ihan hyvä harrastus, kuulemma. Ja mummojen vähän kuuluu olla pehmeitä muodoltaan. Nih.

  Ai Sailakin näkee Namussa Helmiä! Hyvä, nyt meitä on jo monta, jotka näkee niin.

  VastaaPoista
 3. Kukaan ei ole kertonut mulle että eläinlääkäri olisi mummola :O En oo kyllä saanut raksuja siellä. Ihanko totta? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläilääkäri sanoi ihan itse! Ei mummola, mutta niin kuin mummola.

   Poista
 4. Namu, suloinen mummeli, vai laulattaa? Kevät se on vähän semmoista, valo lisääntyy ja noin. Hienosti osasit ottaa tilanteen haltuun lääkärillä.

  VastaaPoista
 5. Laulaminen pitää äänen kunnossa ja on kivaakin puuhaa. Innostuisikohan joku muukin kissoista pieneen duettoon?
  Kiva eläinlääkäri, kun antoi raksuja!

  VastaaPoista
 6. Sitä pitää laulella, kun on annettu laulutaito. Joo.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.