sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

10 + 5

Syntymäpäiväjuhlilla 

Eräänä kauniina kesälauantaina tämä mamma starttasi autonsa, poimi kyytiin Hupsuttamon Sandran ja kurvasi autonsa kohti syntymäpäiväjuhlia. Kaksia syntymäpäiväjuhlia. 

Ensimmäisestä osoitteesta löytyivät Miukumaan syntymäpäivätyttö Olga, 10 v ja kämppiksensä Sofi. Tässä osoitteessa nautimme herkullisen lounaan ja herkullisia syntymäpäiväkakkuja kaksin kappalein. Synttäritytön kämppis Sofi kuunteli kissatätien höpöhöpöjuttuja hämmentyneenä. 

Kämppis pötköttelee peitteen päällä ja synttärityttö päiväpeiton alla. 

Syntymäpäivätyttö Olga nautti synttärinaminsa mammansa käsistä. 

Toinen syntymäpäiväkakku oli selvästi kissabloggareille suunniteltu.
Vasemmalla näkyy myös seuraavan synttäripaikan herkkua, se oli nimetty Penan tortuksi.

Kun herkut oli nautittu ja tietokilpailu kilpailtu, niin siirryimme seuraavaan osoitteeseen, Penan ja Punkun paikkaan. Epäilys oli, että Punkkua saattasi ujostuttaa, mutta mitä vielä. Molemmat pojat ihmettelivät kissatätejä ja olivat jutuissa mukana. Tämän tädin onneksi pojat suostuivat myös poseeraamaan. 


Pena näytti miten oven päälle hypätään. 


Punkku muikeana.


Yhteisposeeraus.


Punkku

Pena, 5 vee. Vallan mainiot juhlat ja erinomaisen hyvää seuraa. 


Onnea vielä kerran sankareille ja kämppiksille myös. 

14 kommenttia:

 1. Kiitos vielä loistavasta matka- ja juhlaseurasta – ja melkein yhtä aikaa postattiinkin! Kovin on myös samankaltaista kuvamatskua – ei siis epäilystäkään huijauksesta. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin! Oli tosi mukavaa kun oli matkaseuraa ja varsin hassua, että postauksetkin tulivat lähes samanaikaisesti :D

   Poista
 2. Kyllä oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja juhlia yhdessä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynnistä, oli tosi kiva, että myös Naukulan edustus pääsi mukaan juhlimaan 😀
  Olga oli ulkoistanut seurustelun Sofille, koska on niin ujo ja vaatimaton, mutta haluaa myös kiittää vieraita näin jälkeenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän me nähtiin mitä söpöin sankaritar. Kaikki nyt vaan eivät ole sellaisia bilehileitä, eikä edes tarvitse olla.

   Poista
 4. Ihan selvästi olette olleet samalla matkalla Hupsuttamon edustajan kanssa ☺ Ja hyvin raportoitu päivän tapahtumat. Nähdään heinäkuussa jälleen!

  VastaaPoista
 5. Oijoijoi miten ihania kissoja! Sofin ilme :-D ♥
  Ja tuo Penan ja Punkun residenssi sitten... joskus aikoinaan mietin, minkä rotuisia kissoja voisin ottaa, jos ottaisin rotukissoja, ja päädyin juuri noihin, etenkin tuohon Punkkuun ♥ Miten voi kissa olla noin kaunis?! Kysyn vaan. Tässähän ihan PÖKERTYY.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olikin komeita poikia! Niin Pena kuin Punkkukin.

   Poista
 6. Hienoja kuvia hienoista syntymäpäiväsankareista ja kämppiksistä. Onnea meiltäkin sankareille!

  VastaaPoista
 7. Nättejä tyttöjä ja komeita poikia, sekä hyvää seuraa ja herkkuja. Teillä on selvästikin ollut onnistuneet syntymäpäiväjuhlat!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.