torstai 13. kesäkuuta 2019

Viikset

Voihan kissanviikset

Kissanäyttelyn jälkimainingeissa laitoin kamerani (Canon EOS 7D) näyttelylaukun päälle ja yritin heilauttaa laukun kuskin penkin taakse lattialle. Heilautin kyllä, mutta heilautin kameran maahan. Se tippui objektiivi edellä, eikä kamera sen jälkeen toiminut. Kotona vaihdoin objektiivin toiseen ja iloitsin, että kamera toimi ja  että olin myös sopinut uuden objektiivin hankkimisesta. 

Hain uuden käytetyn ja sitten oli pakko kuvata, jos ei muuta niin vaikka sitten kissanviiksiä ja niitähän tässä taloudessa riittää. 


Sulon viikset. 

Namun viikset. 

Noomin viikset. 

Hertan viikset. 

Jos asfaltti vei voiton objektiivista, niin mielestäni Noomi vie voiton muista. Noomi on kasvattanut itselleen huikeat viikset, eikö?

(Kuvat otettu uudella objektiivilla)

10 kommenttia:

 1. Joo-o. Meidän Eppu ei tähän kisaan osallistuisi tyngillään... mutta kiva kun löysit korvaavan obiskan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän Epun viiksien kohtaloksi ovat muodostuneet naiset.

   Poista
 2. Kyllä on kaikilla niin ihanat viikset, etten osaa sanoa, kenellä hienoimat! Ikävä juttu tuo objektiivin ja asfaltin kohtaaminen.
  Sitruunalle sanoisin, että Eppu on niiiiiiin komea ja niiiiin hurmaava, ettei siinä kyllä yhtään huomaa mitään viiksien mittaa katsoa! Minä ainakaan huomannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eppu on ♥ Ja ilmeisesti sillä on hieman menojalkaakin kun emo ja Lyyra ovat ryhtyneet menoja hillitsemään.

   Poista
 3. Kyllä on erinomaisen viehkeää viiksistöä! Ei kyllä mekään osata sanoa kenellä on komeimmat, mutta se hämmästyttää miten persoonalliset voi viikset olla. Jokaisella on omanlaisensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikset ovat totisesti persoonalliset ja viiksityyynyt kuulemma yksilölliset myös.

   Poista
 4. Ja voi kissan viikset sentään, hyvä juuri niin.
  Minun Fannyllani oli mustat viikset ja kun se pienenä pentuna tuli meille isänsä kotiin niin luulin sitä ensi alkuun viiksettömäksi.
  Peukutan Noomin viiksikalustoa.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.