torstai 27. kesäkuuta 2019

Ihan parasta

Siivouspäivä

Imurointi on nykyään jo vähän tylsää, eikä siitä jaksa kiinnostua enää juuri kukaan. Hertta ehkä ihan satunnaisesti. Mutta entäs kun otetaan moppi esiin ja aletaan läträämään vedellä? Se on kuulkaa niin kiinnostavaa, että jokainen on takuuvarmasti mukana tassuttelemassa märällä lattialla. Ja tietäähän sen mitä siitä seuraa, koko huushollin lattioiden pesu tietenkin. Ja jos sitä joskus haaveileekin neljän kissan ryhmäkuvasta,
niin ei sitä ehkä tällaista kuitenkaan...
Koko kylpyhuoneen tavarat on nostettu pesun tieltä ylätasanteelle. 

Kaikki neljä tässä on, laskekaa vaikka. 

Nämähän ovat paremmin näin, tuumaa Namu
Sekin on erinomaisen kiinnostavaa kun tutut tavarat ovat eri paikoilla kuin yleensä. Niin kuin nyt ruokapöydän tuolit ruokapöydän päällä. En kuitenkaan jättänyt niitä noin, en edes Namun mieliksi. 

10 kommenttia:

 1. :-D Kyllä on aika hyvät tavaroiden ja kalusteiden asettelut! Kumma, ettet jättänyt.

  VastaaPoista
 2. Ei sitten millään voisi paljastaa uteliaisuuttaan! Kyllä nauratti kuvat, jossa jokainen muina kissoina olevinaan, on kuitenkin taatusti läsnä. Lattian pesu on näköjään erittäin merkittävä tapahtuma! Hauskat kuvat. Onko yksi niin kingi, että näyttelee rohkeuttaan kävelemällä keskellä märkää lattiaa!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He todellakin ovat läsnä! Sulo näytti mallia miten märällä lattialla kävellään, sen jälkeen siellä kävelivät kaikki.

   Poista
 3. Meiän ihminen saa kyllä siivota ihan itse, me mennään saunaan pesimään. Mutta arvaatteko mitä se tekee sitten? Kun se lopulta rupeaa pesemään kylppäriä, se nostaa meidän meidät pesineen päivineen saunasta olohuoneen puolelle! Noin vain! En minä tiedä haittaako se nyt niin suuresti, mutta vähän omituista se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Meillä moista kutsutaan ilmaiseksi kyydiksi.

   Poista
 4. Kyllä sinun kelpaa, kun on neljä noin ahkeraa apulaista..:)

  VastaaPoista
 5. Uteliaisuus on parantumaton tauti kissoissa :-D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.