tiistai 31. maaliskuuta 2020

Kaikella on paikkansa

Parvekkeella

Olen aikaisemminkin todennut, että kaikella on paikkansa ja nyt toistan itseäni. Kissoille tarkoitettujen tavaroiden sijainti on tärkeää. Tämäkin kuvan kori on ollut Naukulassa useammassa huoneessa, eikä ole juuri kenellekään kelvannut. 

Erinäköisten kokeilujen jälkeen nostin korin parvekkeen pöydälle hetkeksi, ihan vaan työhuoneen imuroinnin ajaksi.  Ja kappas, siellä se kori nyt nököttää vieläkin, sillä vaikka ulkona on edelleen vilakkaa, niin vähintään yksi kissa käy siellä ottamassa päiväunet. Välillä siitä käydään tiukkasävyisiä keskustelujakin. 
Hetkellisesti vilukissa-Noomi oli sitä mieltä, että olisi voinut ottaa korissa päiväunet. Itsepäinen tyttärensä Hertta ei kuitenkaan antanut tuumaakaan periksi vaan valtasi korin tällä kerralla. Sittemmin kori on kelvannut kaikille. 

14 kommenttia:

 1. Nyt kun kori on löytäny paikkansa, niin sitä ei parane siirtää :D

  VastaaPoista
 2. Jääräpää-Hertta ♥
  Olipa loistava sijoituspaikka tuolle korille!

  VastaaPoista
 3. Just, saavutetuista eduist pitää pitää kiinni. Ou jee!

  VastaaPoista
 4. Kauan se kesti, mutta vihdoin ihminen hoksasi, mikä on korin oikea paikka. Ihmiset on joskus vähän hitaalla, yrittäkää ymmärtää. t. S&O

  VastaaPoista
 5. Kumma juttu, että joskus kissa menee hyvinkin pieneen tilaan (koriin mahtuisi kaksi) ja joskus se täyttää suuremmankin pedin.

  VastaaPoista
 6. Ja se se vasta jännä juttu onkin, kun tavaroiden oikeat paikat löytyvät usein aivan vahingossa! Tosin hyvin usein asiat muutenkin löytyvät vahingossa ja silloin, kun on etsimässä jotakin muuta. Joka tapauksessa hyvä, että kori nyt on oikealla paikallaan.

  VastaaPoista
 7. Kori on selvästi hyvä kun vaativa äitikään ei saa siitä lähtemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja sen jälkeenkin siitä on ollut pientä kisaa.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.