maanantai 16. maaliskuuta 2020

Yksi kissa

Kaksi satua

Elämme ihmeellisiä aikoja, sellaisia kuin ei ole koskaan vielä eletty. Ei tiedetä mitä tapahtuu, ei tiedetä koska tämä loppuu, eikä tiedetä mitä sen jälkeen. 

Tunnen, myötäelän, vähän pelkään ja ihmettelen mitä tuleman pitää. Mutta niin kauan aikaa kun se on minusta kiinni, yritän julkaista Naukulan Kerhon uutisia niin kuin ei mitään olisikaan menossa. Pitää yllä samaa kepeää linjaa ja ehkä tuoda hymyn lukijoiden huulille tässä epävarmassakin tilanteessa. 

Siispä asiaan...

Yksi kissa, kaksi satua. Mutta mitkä? Osaatko sanoa? Ja kun olet tänne asti päässyt, kannattaa sinun käydä lukemassa Triolan ja Nilssonin viesti. Taru puhuu asiaa, kuten aina. 

19 kommenttia:

 1. Samat tunteet; suuri hämmennys ja epävarmuus mitä tehdä ja miten päin olla. Onko Hertan patjan alla herneitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan kaksi alla oli herne. Ihan oikein tiedetty!

   Poista
 2. Voi suloisuus(herttaisuus?), miksi sinulla on niin suuret korvat? Jotta kuulisin paremmin herkkupussin rapina... Minkä herneiltä kykenen..

  VastaaPoista
 3. Hernerinsessa! Mutta mikä onkaan se toinen...? Jaa, tuo Morgaisen vihjaama suuret korvat... kyllä sen täytyy olla se toinen :-D
  On tää outoa. Siskon ihanan 91 v anopin mukaan ei tällaista olla eletty 90 vuoteen, ja onhan hän sentään sodankin elänyt. Toisaalta hänen ja oman 86 v äitini asennetta täytyy ihailla ja yrittää matkia, ei heitä tilanteet paljon hetkauta. Äitini just puhelimessa sanoi, että kyllä sota-ajan elänyt tietää, mitä on, kun joutuu keksimään vessapaperia tai syötävää tyhjästä, ja silloinkin selvittiin. Tässä on ihan turha panikoitua.
  Mutta arvostan sitä, että välität samanlaisia Naukulan uutisia kuin ennenkin - niitä kaivataan! Aina!
  Ja kyllä, Taru ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on ihmeellistä, ihan kuin sadussa eläisi itsekin tai jossain scifielokuvassa.

   Poista
  2. Kiitti tytöt <3 <3 Halit molemmille !

   Poista
 4. Eihän tässä pieni ihminen muuta voi tehdä kuin parhaansa. Tähän tilanteeseen kissajutut tuovat ilon pilkahduksia ja hymyn suupieleen.
  Mutta kuten fiksu pääministerimme sanoi, me selviämme tästä yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, se arvaus. Prinsessa ja herne on selvä juttu, olisko Prinsessa Ruusunen toinen, kun uni näyttää maistuvan. 😻

   Poista
  2. Me veikataan kanssa Ruususta, mutta voi se toinen viitata isoihin korviinkin! Herneasia on varma.

   Poista
  3. Herneasiahan se ja kyllä se tämän mamman tulkinnan mukaan oli se Pieni Punahilkka se toinen, jossa Hertta mukautumiskykyisenä kissanaisena oli ottanut suden roolin.

   Poista
 5. Prinsessa ja herne on toinen satu, mutta mikähän olisi se toinen..:)
  Jatkakaa vaan Naukulan päivityksiä samaan tahtiin.♥

  VastaaPoista
 6. Kultakutri tornistaa tekee köyttä karvoistaan...
  Prinsessa Ruusunen nukkuu kunnes komia kolli tulee pusuttelemaan hereille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehän lähdittekin ihan toisille linjoille! Voi olla totta, mutta ei tämän mamman tulkinta.

   Poista
 7. Tosi hieno "linjaus" Naukulan Kerholta. Tätä samaa, kiitos! Arvaukseni perustuvat edellä oleviin vihjeisiin, Punahilkka ja herneprinsessa. Mutta se vain ihmetyttää, onko Hertta ryhtynyt sudeksi, vai esittääkö vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikein tiedetty! Hertta vain teeskenteli sutta, osasi roolin niin hyvin että sielläkin näköjään mentiin melkein lankaan.

   Poista
 8. Oi miten pehmoiselta näyttää tuo herneprinsessan peti - kyllä sillä kelpaa uinailla. <3 Samat tunnelmat ja ajatukset täälläkin tilanteesta, mutta onneksi kissat saavat joka päivä hymyilemään.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.