sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Työnjohto

Komentoja

Työnjohto on paikalla koko ajan. Aamut alkavat sillä, kun Naukulan kuningataräiti Namu hyppää mamman päälle. Kömpii yli ja aloittaa rivakan käsienpesun. Se onkin tässä tilanteessa oikein mainiota. Muistakaa tekin pestä kätenne, kunnolla siis. Sillä tavalla, että siihen kuluu ainakin 20 sekuntia. 

Vauhtia nyt, mamma

Aamupesun jälkeen minua ohjaillaan jo voimakkaasti keittiön suuntaan. Kiirettä täytyy pitää, jottei saa pieniä puraisuja varpaisiin tai nilkkoihin. Kuningataräiti on nälkäinen. Seuraavaksi työnjohdon aamiainen. Kun minä syön aamiaista työnjohto ulkoilee. Aamiaisen jälkeen kukin vetäytyy omiin aamu-unipaikkoihinsa, paitsi Noomi. 

Vahtivuoro siirtyy siis Noomille, läheisriippuvaiselle kuningattarelle. Hän on seurana koko päivän, tapahtui mitä tapahtui. Hänen bravuureihinsa kuuluu se, että kun minä puhun neuvottelupuhelua, hän on läppärin ja minun välissäni, selällään pöydällä ja leipoo etutassuillaan leukaani tai kaulaani. Sellainen akupunktiohoito piristää. Hoitoja on päivän mittaan sama määrä kuin neuvottelupuheluja.  

Kun aurinko kääntyy työhuoneen ja viereisen parvekkeen puolelle, tulee auringon mukana yleensä koko työnjohto. Pienet iltapäivä unet raikkaassa auringonpaisteessa ja kun kello on neljä, siirtyy kuningataräiti Namu työpöydälle. Valitettavasti vaan työt jatkuvat yleensä pidempään. Nopeasti ovat uudet rutiinit syntyneet. Naukulassa kaikki hyvin. 

14 kommenttia:

 1. Pomotusta aamusta iltaan. Myös täällä on käsienpesu sisäistetty hyvin jokainen pesee kätensä aina ulkoa sisälle tultaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero todennäköisesti erittäin huolella. Siisti mies se teidän pehtoori.

   Poista
 2. Siellä on suhtauduttu joustavasti tilanteeseen :-)

  VastaaPoista
 3. Vaikka tää onkin rankkaa valvoa työntekoa, niin kyllä siinä näyttää teilläkin olevan omat hyvät puolet. Tuskin tekään normioloissa noin usein parvekkeelle pääsisitte.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa että Noomi pitää huolta ettet nukahda kesken tärkeän puhelun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Se tuntuu olevan hänen elämäntehtävänsä.

   Poista
 5. Siellä on löydetty hyvä rytmi. ♥

  VastaaPoista
 6. Ihastuttaa kovasti ajastus auringon mukana saapuvasta työnjohdosta ♥

  Ja sitten ihastuttaa myös videopuheluihin osallistuva Noomi, vaikka ymmärrän myös asiaan liittyvät haasteet. Mitä muut videopuheluosallistujat sanovat Noomin läsnäolosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muut ovat olleet aikalailla ihastuksissaan ja ihmeissään. Aurinkoläikkäilykin käy työstä.

   Poista
 7. Laadukas managementti on hyvän tuloksen paras pohja ;D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.