sunnuntai 17. toukokuuta 2020

MummU ja mummI

NamU ja NoomI

Kun sukuun syntyy pienokaisia, se aiheuttaa aina hieman päänvaivaa. Miksi kutsutaan isovanhempia? Näiden lähempien, samassa taloudessa asuvien, suhteen se on ratkennut. 

NamU on MummU ja nyttemmin siis myös ISOmummU. Vaikka taannoin hän itse ehdottelikin Mumszaaaaaaaaaaaamu -titteliä itselleen, me muut perheenjäsenet koimme sen turhan hankalaksi ääntää ja ennen kaikkea muistaa oikea kirjoitusasu. 

Sanoisin kyllä, että itse ehdottamani sopisi paremmin. 

Noomi taas on nuorekas, ei niinkään mummun muotoinen, joten hän on ilmiselvästi mummI. Omasta mielestään häntä voisi kutsua ihan vain Noomiksikin. Hän kun ei millään vielä ymmärrä, että hänestä tuli jo mummI. 


Sulo puolestaan voi olla ihan mikä vaan, kunhan herkkutikkupalvelu pelaa. Niin ja ulkoilu. Tänäänkin Sulo oli valjastelemassa, mutta siitä ei tullut kuvia napattua. 


Hertta on Hertta ja pojillakin on jo nimet. Pinkkitassun kasvattaja onkin ne jo IG:n puolella paljastanut, joten minäkin voin. Pysykää siis kanavalla. 

10 kommenttia:

 1. Hmmm, jos Namu on Mummu & IsoMummu ja Noomi Mummi, niin samalla logiikalla Sulo olisi sitten Ukko, ukkohan voi olla vaikka mitä sukua tai olla olematta, mutta likeinen kuitenkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tarjota tätä Ukko vaihtoehtoa Sulolle. Saas nähdä mitä tuumaa.

   Poista
 2. Iik! Nimet!
  Mukavia ristiäisiä, Mamma, Herkku-Sulo, Hertta, Mummi ja Mumszaaaaaaaaaaaamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimet on julkistettu, Mumszaaaaaaamukin ne ehkä hyväksyy.

   Poista
 3. Meillä nämä isoisot taitaa sitten olla mammoja, RauhA on Hertan poikien isoisomammA ja RuskA isoisoisomammA. Tähän mennessä olen kyllä nimittänyt heitä mummuiksi.

  VastaaPoista
 4. Mumszaaaaaaaaaaaamu kieltämättä sopisi hyvin Namulle, mutta olisi käytössä hieman hankala. Noomia taas on hankala mieltään mummiksi, mutta niin se silti on. Mummikin voi olla nuori ja hyvin vetreä!

  Pus pus pus koko porukalle ja Sulolle vielä lisäksi herkkutikkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pus pus teille! Minustakin Namun oma idea kutsumanimestä olisi verraton.

   Poista
 5. Mumszaaaaaaaaaaaamu on kyllä hieman vaativa, näin kopioiden sen käyttö on kyllä kohtuullisen helppoa :D
  lausumaan en tosin taida tohtia...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.