maanantai 25. toukokuuta 2020

Vesi

ja vesikuppi

Meillä jokaisella on omat lempimukimme ja lasimme, eikö? Niin myös Naukulassa. Yksi, josta sopii juoda vettä ja jota käyttävät kaikki, on olohuoneen ruokapöydällä. Kirpputorilöytö kolmella eurolla. Se on tarpeeksi painava, eikä se helposti kaadu. Ei vaikka tulisi tarve käydä pöytäliinan alla, kuten Noomilla satunnaisesti on. 

Ajattelin nyt juoda vähän vettä, katsokaas.
Toinen lemppari vesiastia on kylpyhuoneen lattialla. Sellainen iso metallinen, koirille tarkoitettu astia. Satunnaisesti vesiastioita on muuallakin, mutta nämä kaksi säilyttävät suosionsa kuukausi ja vuosi toisensa jälkeen. 

Kissoilla pitäisi olla aina tarjolla raikasta vettä eikä kissojen vesiastiaa kannattaisi pitää ruokapaikan lähellä (näin olen jostain lukenut). Vesi tulee vaihtaa kerran päivässä, mutta minä olen huomannut, että se seissyt vesi on jostain syystä parempaa. Siispä satunnaisesti vettä käydään hörppimässä jos aamulta on jäänyt puurokattila likoamaan tiskialtaaseen. 

Millaisia juomapaikkoja ja astioita teiltä löytyy? 

10 kommenttia:

 1. Oiva idea juomakupiksi, minäkin olen sitä mieltä että miksi niitä kauniita kristallilaseja pitäisi vain kaapissa, kyllä ne käyvät vesilasiksikin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Eihän niitä sieltä kaapista voi edes ihailla.

   Poista
 2. Jee, meilläkin löytyy lempparipaikka kylpyhuoneen lattialta, melki saunan oven alta. Saunoessakin siinä on hyvä käydä ottamassa hörpyt välillä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Kyllä juuri tuo seisonut vesi tuntuu kumminkin olevan kaikkein parasta! Nyt kun (jos) yöpakkasia ei enää ole, voinkin laittaa ulkovesiastiat. Niitäkin on kaksi, yksi laakea ja yksi korkea. Laakeassa käyvät tipuset kylvyssä ja sen jälkeen se vesi vasta hyvää onkin.
  Musti juo lisäksi mutapuutarhani mutaisesta lammikosta. Yritän sanoa sille, että siihen valuvat myös mammanpesuvedet saunasta, mutta ei se lotkauta korvaansa.
  Sisällä on kaksi astiaa, yksi ruokakippojen lähellä, mutta se kauempana oleva tuntuu vähän suositummalta. Korkeat astiat vaikuttavat paremmilta, paitsi se lintukylpyhomma on poikkeus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintukylpyvesi! Ooh. Sepä vasta olisikin jotain se.

   Poista
 4. juu.ja autonpesuvesi on parasta ulkona.ei vaan olen terveellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei ole sopivaa! Vaikka varmasti kiinnostaa.

   Poista
 5. Meillä on vissiin vedetty vähän överiksi nämä juomakipot! Yksi keittiön pöydällä, yksi olohuoneen pöydällä, yksi olohuoneen lattialla, yksi työhuoneen pöydällä ja yksi partsilla. Makkarissakin oli yksi, mutta kun mami oli kaksi kertaa astunut sen kumoon, niin sitä ei enää ole.
  Yksi on Ikean ilmeisesti salaattikulhoiksi tarkoitettu lasimalja, yksi murokulho, yksi joku muu isompi keramiikkakulho ja kaksi metallikulhoa. Olohuoneen lattialla oleva on varmaan yli kaksi litraa vetävä - melkein vati! 😂 Niin että ei meillä janoa kärsitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole överiä. Ei koskaan tiedä missä jano iskee ja kun kissat kerran ovat luontaisesti vähän huonoja juomaan, on hyvä että eri vaihtoehtoja on tarjolla.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.