tiistai 12. toukokuuta 2020

Pentupesän kuulumisia

Hertta ja pojat

Hertta ja pojat voivat hyvin. Ja kyllä, tällä kertaa tänne tuli poikatrio.

Kuva otettu ihan hetki sitten. 

Ensimmäinen poika (punainen) tuplasi painonsa jo vajaan viiden vuorokauden ikäisenä eivätkä ruskeatabbyveljet tulleet kaukana perässä. Tavoitehan on, että kissanpentu tuplaa painonsa viikon ikäisenä. 

Pentupesä on makuuhuoneessani ja sieltä kuuluu ihanaa vikinää ja tuhinaa. Korvatkin pennuilla ovat sen verran kasvaneet ja Hertta on alkanut juttelemaan enemmän, että minä luulen pentujen jo jotain kuulevan. Silmissäkin on nähtävillä, että viikon kuluessa ne varmasti aukeavat. Eli täällä menee kaikki niin kuin pitääkin. FB:n puolelle olen tehnyt muutaman live-lähetyksen ja tallentanut ne sinne nähtäväksi myöhemminkin. You Tube on päivittynyt myös ja Instagramistakin löytyy kuvia Naukulan arjesta. Blogin päivitys on tällä hetkellä hankalinta johtuen yksikätisyydestäni (katso kuva).  


Instan päivitys on helpointa, koska sen voi tehdä sohvalla maaten samalla kun tarjoaa Noomille syliaikaa. 

10 kommenttia:

 1. Voi Noomia :-D
  Ihanat pienet piipittäjät, ja noi hännäntöpökät, voi itku, ne on niin hassun muotoisia! Hienosti on jo korvat alkaneet kasvaa ♥ Poikatrio, mikäs sen hauskempaa. Sulo-setä sitten opettaa käymään ongella ja muita poikien juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo setä odottaa ensin, että heidät kissaksi tunnistaa ;)

   Poista
 2. Nää on niin ihania karvapalleroita. JuuTuubista katson elävää kuvaa, kiva ku viitsit niitä kuvata ja laittaa näkösälle. Yhdessä on nimenä Punkkitassun . . . on siis ihan ajankohtainen ku nyt niitä punkkeja taas on alkanu näkyyn luonnossa.
  Voisit kertoa miten usein Hertta käy syömässä ym. ja vaikka näyttää kuin se on pesän ulkopuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan on typo sattunut, mutta punkkeja ei tassuissa onneksi ole näkynyt. Eikä sen puoleen kyllä ulkotarhassa käyvilläkään. Hertalla on ruokaa ja vettä koko ajan tarjolla, ja kyllä sitä ruokaa meneekin.

   Poista
 3. Onneksi Noomi osaa ottaa huomionsa nyt kun tytär ei ehdi kaveeraamaan.
  Ihanasti poitsut kasvaa ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.