lauantai 1. elokuuta 2020

Hiirikoulua

Jo neljännessä sukupolvessa

Ensimmäisen kerran tutustuin hiirikouluun Namun emon Rauhan toimesta. Namu piti myös hiirikoulua, Noomin piti pistää paremmaksi ja hän piti rottakoulua. Viimeisimmät viikot ovat olleet Hertalla äärimmäisen kiireisiä, sillä poikien koulu on alkanut. Mutta millainen koulu? 

Selvästi Hertan metodit ovat hieman erilaiset kuin aikaisemmilla sukupolvilla, joissa emot kantoivat vaan sitä yhtä ja samaa lelua , siis anteeksi, opetusvälinettä suussaan erikoisesti maukuen. Hertta aloitti hiirikoululla, siirtyi sen jälkeen oravakoulun kautta omenakouluun, palasi hiirikouluun. Sen jälkeen alkoi ravustuskausi ja ravustuskauden jälkeen Hertta aloitti sienestämisen. Sienestämisen jälkeen alkoi taas hiirestys ja ties mihin tässä vielä päästääkään. 

Opetusvälineistä löysin vain ravun ja sienen. 
Muut lienevät jossain opettajan tai oppilaiden säilöissä. 

Oppilaat ovat olleet hieman laiskoja. Välillä he eivät ole Hertan opetuksista välittäneet lainkaan vaan touhunneet omiaan. Viime aikoina on kyllä ollut havaittavissa, että yksi veljeksistä suostuu uhrautumaan koulutukseen, jotta toiset kaksi voivat jatkaa touhujaan. Kun yksi opiskelee, niin Hertta yleensä katsoo tätä joko pöydällä tai jossain muualla korkealla loikoille. 
Täältä lähtee maailmalle oppineita poikia. Pena lähtee 13.8 ja Arttu 16.8. Milon aika sovitaan pian. 

10 kommenttia:

 1. Ihan hirveän väsyttävää näyttää tuo koulunkäynti olevan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Ja ymmärrettävistä syistä itse kouluttautumisesta ei ole kuvia.

   Poista
 2. Onneksi pojat ovat oivaltaneet, että oppi painuu mieleen parhaiten levon aikana. Ei mee äiteen opit hukkaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikki, lepo ja ruoka sekä vähenemässä määrin emon maito.

   Poista
 3. Niin ne lapset kasvavat, koululaisia jo. Hertalla on monipuolinen opetusohjelma, noilla taidoilla pärjää pitkälle.

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs on polvi tyttärestä tyttärelle parantunut. Lähtiessään maailmalle nämä pojat ovat saaneet varsin monipuolisen koulutuksen ja loistavat valmiudet, selviävät varmasti tilanteesta kuin tilanteesta ja asiasta kuin asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin monipuolisen! Edellä mainittujen lisäksi täällä on koulutettu piippurassilla ja senkin jälkeen oli vielä jokin hassu, mutta sen taisin jo unohtaa.

   Poista
 5. Koululaiset voivat joskus olla kurittomia ja puuhata omiaan, eikä lainkaan keskittyä opetukseen. Silti oppilaista useimmiten tulee kelpo kansalaisia. Nämä pojat ovat jo kunnon kissoja, joten sen puolesta ei tarvitse lainkaan huolehtia.

  Ja vielä on kaksi viikkoa Hertalla aikaa pitää kouluansa, siinä ehtii vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on Penan koulut pidetty Naukulassa, kohta Milokin on valmis ja huomenna sitten Arttu.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.