perjantai 28. elokuuta 2020

Etätyön riemuja

 Kissataloudessa

Viimeiaikoina etätyössä on ollut haasteita. Enemmän haasteita nyt neljän kissan kanssa kuin silloin kun täällä oli kissoja seitsemän. Nyt näillä aikuisilla on virtaa vaikka ja kuinka. Eikä aina ihan oikeassa paikassa. Noomi haluaa hoitaa kasvojani, Namu tulee nuolemaan käsiäni, Sulo patsastelee työpöydälläni ja kävelee koneen edessä kuin catwalkilla konsanaan ja varastaa työtuolinen heti, jos teen töitä seisten. Ja Hertta sitten? Niin Hertasta on tullut papukaija. 

Viimeaikoina olenkin lähes päivittäin joutunut jossain kohdin poistamaan kissan työhuoneesta ja laittamaan oven kiinni. Tänään kun sitten muutin yhdessä ystäväni kanssa työhuoneen kirjastoon, niin sehän siinä sitten unohtui, että täällä ei ole ovea. Hups. 

8 kommenttia:

 1. Meidän mielestä etätöistä ei tule sitten yhtään mitään ilman neljää apulaista. Kyllä vissi on niin
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 2. Voi hups :-D Mutta noin ihania assareita, hyvin varmasti sujuu palaverit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja yleisimmät palaverikaverit (joiden kanssa kameratkin ovat päällä) ovat jo kovin tottuneita ylimääräisiin palaverivieraisiin.

   Poista
 3. Kissan karvainen takapuoli videopalaverissa piristää kovasti tunnelmaa. Olen joskus laittanut vaivihkaa kameran päälle, kun Sofi häärää pöydällä ja aina tulee joku chattiin tai livenä joku ihastunut kommentti. 😺 Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä on huomattu sama. Vaikka silloin on hieman hankalaa nähdä työkavereiden ilmeitä kun Sulo marssiin edessä.

   Poista
 4. Tuttu juttu etätöiden lomassa! Osaakohan tässä enää toimistolle palatakaan sitten kun tautitilanne on rauhoittunut:)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.