sunnuntai 16. elokuuta 2020

Hyvää matkaa, pojat

Pinkkitassun U-pentue

Hertan pojat ovat nyt kaikki muuttaneet uusiin koteihinsa reilun 14-viikon ikäisinä. Viime torstaina kävimme vahvistusrokotuksilla ja eläinlääkäri tarkasti toistamiseen poikien kunnon. Koska kaikki näytti, kuului ja tuntui hyvältä, pojat olivat valmiita uusiin koteihinsa. 

Pena

Milo

Arttu


Pena muutti torstaina tätinsä, Hertan siskon, luo. Milo muutti lauantaina Turkuun ja Arttu tänään Figo-kissan kaveriksi keski-Suomeen. 

Me olemme nyt muutaman tunnin ajan totutelleet uuteen normaaliin. Aikalailla hiljaiseen elämään. Aihetta on kuitenkin epäillä, että kunnon torkkujen jälkeen täällä vedetään kunnon rallit. 

Sen vielä sanon, että olipahan kerrassaan ihanat pojat Hertalla! Niin, ja kutoset Noomilla ja punatabbyt Namulla. 

PS: Koska kuvia riittää, saatatte saada kuvia pojista aina silloin tällöin jatkossakin täällä Naukulan Kerhon -blogissa. 

7 kommenttia:

  1. Tuo vauva-aika on sitte hassua... Kun pikkaset syntyvät, niin ajattelee niiden ikuisesti olevan siinä. Jossain kohdin toivoo, että olisivappa jo isompia... Ja kun aika tulee, niin se tulee aina tosi nopeesti. Ja sitten on iloinen rauhallisuuudesta ja tuskaane ikävästä.
    Onneksi pojat eivät ihan kokonaan karkaa somen maailmasta vaan pääsemme seuraamaan kasvua & kuulumisia ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin ihanille pojille! ♥
    Ihanaa nähdä pojista kuvia sitten uusissa kodeissaan somen kautta, ja täälläkin jaksaa katsoa kuvia vaikka kuinka!

    VastaaPoista
  3. Voi, tulipa haikea fiilis täälläkin 💜 paljon onnea uusiin koteihin pienistä ihanuuksista 😻

    VastaaPoista
  4. Voi että, nytkö pienet ovat jo maailmalla! Mutta ihanaa, että pojista kuullaan jatkossakin. <3 Artun kotiutumista on ollut ihana seurata! <3

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.