perjantai 29. tammikuuta 2021

Noomi kävi rokotuksilla

 Eläinlääkärissä rutiinikäynnillä

Noomin edellinen eläinlääkärikäynti oli viime vuoden huhtikuussa ja siitä voi lukea täällä. Otin siitä opikseni ja olin Noomin kanssa tutkimushuoneessa koko ajan, ja hyvinhän homma sitten hoituikin. Meillä oli sama lääkäri kuin huhtikuussa ja huhtikuinen hoitaja paikalla myös, vaikka tutkimushuoneessa ei ollutkaan. Ero Noomin käytöksellä oli kuulemma kuin yöllä ja päivällä. 

Toiset kissat ovat hoidettavissa paremmin omistajan läsnä ollessa, mutta jos omistaja jännittää, niin sitten kissakin yleensä jännittää. Minä ilmeisesti osasin ainakin tällä kerralla olla rauhallinen. Ainoa mitä ei kunnolla pystytty katsomaan oli Noomin paino. Vaa'alta oli niin kova kiire pois. Se näytti suurin piirtein 4,8 - 4,9 kg, kun sen lukema huhtikuussa oli 4,325. Painoa on siis kastroinnin jälkeen kertynyt, muttei liikaa. Noomi on täydellinen, tämä tosin voi olla hieman puolueellinen näkökanta, koska se on omani. 

 


Palkkioksi hyvästä käytöksestä lupasin Noomille paljon syliaikaa. Tässä näyte päivittäisestä tassuttelusta. Keskustelemme videolla rokotuksesta ja juuri kun olin sanomassa kuinka kiltti hän oli, video päättyi. Eli sanottakoon nyt täällä vielä kerran, Noomi oli kiltti tyttö. 

10 kommenttia:

 1. Noomi ♥ Tuo on niiiin hellu tapa ♥
  Kunnon kasvohierontaa mammalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ja varsin kätevä. Tietää hyvin koska Noomin kynnet pitää leikata!

   Poista
 2. Hienoa, Noomi! Ja hienoa, rauhallisesti käyttäytynyt Mamma :-D

  VastaaPoista
 3. Suloinen Noomi. On kiva, että mamma kirjoitat lääkärintarkastuksesta ja muusta lemmikkeihin liittyvästä arkipäivästä. Elän nyt tilannetta, jossa haluaisin ottaa kaikki mahdolliset lemmikit (kissoja, koiria, ankkoja, kanoja, ponikin menisi ja lampaita tietysti), mutta pitää laittaa jäitä hattuun ja muistaa omistajan vastuu lemmikeistä tai kotieläimistä. Olen punninnut, paljonko lisätyötä pystyisin tekemään ja vastaus on: vähän; paljonko lisähuolia haluaisin ja vastaus on: en htään. Nautin toistaiseksi ihanista kissoista vaikkapa Naukulan blogissa ja siirrän lemmikkien hankinnan myöhempään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eevis kommentistasi! Tällaista tämä arki on. Huomenna rokotuksille ja hammaskivenpoistoon menee Sulo. Sitten on kaikki toivottavasti vähäksi aikaa taas kunnossa. Kissoista voi nauttia monella tapaa, mukavaa jos käyt täällä Naukulassa toistekin.

   Poista
 4. Noomihan on jo isoäiti, kyllä silloin pitää jo osata käyttäytyä kiltisti. Mukavaa, että Mammakin osasi olla ihmisiksi. 😀
  Meillä mami on aina mukana vastaanottohuoneessa, mutta osaa käyttäytyä kyllä. Joskus siitä on apuakin, kuten viime syksynä Olgan ultrauksessa pääsi pitelemään tassuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noomi on sellainen moderni mummi, ei niistä aina tiedä. Tassusta pitelemiseen tarvitaankin läheinen ihminen, se ihan oma.

   Poista
 5. Kyllä se vaan näissä hommissa on se, että kissi määrää kuinka hommat etenee ja kenen kanssa ne etenee helposti ♥️

  Mäkin olen päässyt tutustumaan meidän eläinlääkärin takahuoneisiin useamman kerran, mutta aina musta ei ole ollutkaan apua koska Nilsson vaihtaa mieltään kesken kaiken kuka kainoista kutittaa milläkin kertaa :D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.