sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Mielikuvamatkailua

 Koronan aikaan

Kun elämme vielä pandemian keskellä (vaikka tänään julkaistut tartuntaluvut olivatkin ihanan pienet), täytyy matkustamista rajoittaa. Onneksi kaikki voivat tehdä mielikuvissaan vaikka minkälaisia matkoja. Kärryillä tai ilman. Yhtään en tiedä minne Noomi on menossa, mutta kerrassaan päättäväiseltä näyttää. 

10 kommenttia:

 1. Mepä tiedetään minne Noomi meni!! Se oli ihanan lämmin ja aurinkoinen paikka. Herkkuja tarjolla. Ja se ohjelma; jos jonkin moista lintua, pupua ja oravia. Mielenkiintoisia hajua unohtamatta.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan vain lämpöä riittäisi ja mamma, se olisi Noomille riittävää. Muut ihan bonusta.

   Poista
 2. No lämmin siellä Noomin haavepaikassa ainakin on. Ja mamma sohvalla koko päivän makuualustana (no ruokaa voi nousta välillä antamaan ja heiluttamaan huiskaa).

  VastaaPoista
 3. Ilmeisesti ei ainakaan Intiaan oltu menossa, kun sinne mennään norsulla, eikä kärryillä. Vaikka Intiassa kyllä olisi lämmin Noomille. On sitä muitakin lämpimiä paikkoja, jonne voi kärryillä mennä.

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanat kärryt. Olen haaveilut ostavani kissoilleni jotkut saman tyyliset, mutta saa nähdä kehtaanko ikinä. Ihmiset varmaan pitää hulluna kun veisin kissoja rattaissa.
  Pumpulikissat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä ei vielä ole täältä poistuttu! Ehkä vielä joku päivä.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.