sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Vihdoinkin oikea sijoituspaikka

 Oranssi kori

Kissaihmiset tietävät. Kissatavaroiden sijainnilla on suuri merkitys. Jos ne ovat väärässä paikassa, ei kiinnosta. Tiedossa on myös, että saattaa viedä aikaa ennen kuin oikea sijainti löytyy. Niin kävi Naukulassa vuosikausia tyhjänpanttina seilanneelle oranssille korille. Vasta kun ymmärsin sijoittaa sen muutama viikko sitten työpöydälle, se nousi suosioon arvaamattomaan. Pohjalla on Ikean kylpyhuonematto, josta täällä perinteisesti kaikki ovat tykänneet. 

Hertta.


Häiriö!
Naapurin mies alkoi leikkaamaan nurmikkoa kesken päiväuniajan!

Namu.

Pientä jonomuodostelmaa, korissa Noomi. Vuoroaan odottelee Namu. 

Noomi


Välillä työnjohtoa täytyy kuitenkin suorittaa ihan kädestä pitäen.
Kuvassa Noomi. 

Viime sunnuntaina luulin maanantain jo koittaneen, kun työnjohto oli paikalla. Instagramin puolella epäiltiin, että jotain rästihommia olisi ollut. Tiedä sitten mistä oli kysymys, mutta kyllä sitä työnjohtoa maanantainakin sitten suoritettiin (kuva alla).


Ja missä sitten Sulo? No, kauneusunilla tietenkin. 

Tiedättekö, ei tämä kauneus nyt ihan ilmaiseksi tule

Mukavaa kesäistä sunnuntaita teille! Pysykää terveinä. 

8 kommenttia:

 1. Onneksi korille nyt löytyi oikea paikka. On sangen ikävää, jos tavarat ovat väärissä paikoissa. Sitten kun vielä osaisi automaattisesti sisustaa kissoille mieleisellä tavalla, mutta kun aina menee pieleen, vaikka kuinka yrittäisi ajatella kissanäkökulmasta. Ei onnistu ei.

  Sulolle sellaisia terveisiä, että tuollainen komeus ei tosiaan tule ilmaiseksi, se kyllä tiedetään. Sellaistakin siitä seuraa, että tädit haluaa pussata sua. Pus pus!

  Mukavaa sunnuntaita teillekin, ja pysykää terveinä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveinä ollaan! Toivottavasti tekin siellä ♥

   Poista
 2. Kissatavaroiden sijoittelu on yksi suuri mysteeri. Se joko onnistuu tai sitten ei.
  Kuten ennenkin, Sulo on ulkoistanut raskaat työt tytöille. 😺

  VastaaPoista
 3. Hmmm, meitä jäi askarruttamaan miksi kori kutistui Namun mentyä sinne..? Toi on muuten täydellinen paikka valvoa työtä sekä levätä avustusvuorojen välillä. Onneksi mamma osasi viimein ja vihdoin sijoittaa korin sille kuuluvalle paikalle.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Täällä sinne mahtuu kerralla kaksi, mutta jos kori olisi teillä, siellä olisi takuulla kaikki viisi :D Ainakin jos samalla pestäisiin vielä ikkuna.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Työpöydän kulmalla sen ilmeisesti olisi pitänyt koko ajan olla.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.