sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Pientä yritystä

 Reppumatkailija

Kuten tiedetään, Noomi on sylikissa. Vilukissa myös, mutta se ei nyt liity tähän. Joskus on vaikea saada asioita hoidetuksi, kun Noomin pitää olla sylissä ja lähellä. Kissareppua meillä ei ole, joten päätin kokeilla jotain muuta. 


Noomi meni kassiin, nostin kassin eturepuksi. Ei hän sieltä pois lähtenyt, mutta ei tuo asioita helpottanut. Pitää varmasti tutkia kissareppuja ja niiden mahdollisuuksia? Tai vaihtoehtoisesti pitää enemmän sylittelytaukoja. 

10 kommenttia:

 1. 15 vuoteen en ole oikein saanut asioita tehdyksi kylmänä vuodenaikana kun on pitänyt olla kissan patjana. Kesällä Nero viihtyy onneksi enimmäkseen kanssani ulkona puutarhatöissä. Kissan sylittely lisää ihmisen hyvinvointia ja on paras mielenterveyslääke. Hukkaan ei aika siis mene sylitellessäkään. Reputtelu ei meillä onnistuisi vaikka joskus joudun kantamaan kissan kotiin iltaretkeltä jos on esimerkiksi kovin märkää. Käsivarsia särkee, silla reilu viisi kiloakin alkaa painaa matkalla syliotteessa. Palkkioksi saan kuitenkin sydäntä hierovaa kehräystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihmisen osa, olla kissan palvelijana ja makuualustana.

   Poista
 2. Entäs sellainen kantoliina, joissa vauvojakin kuljetetaan? Taikka sitten paita, jossa on iso taskupussi kenguruiden tapaan?

  Sen sijaan kissa tavallisen paidan alla ei saa juurikaan tehtyä asioita.

  VastaaPoista
 3. Lapsuudessa mulla oli kissa, jonka sain nostettua olkapäilleni; pää toisella, peppu toisella, kroppa niskan takan. Ny tuolla ominaisuudella olisi käyttöä... mutta enpä oo saanu Rudia vielä moiseen opetettua. Ehkä saisit Noomin opetettua ja sulla olisi aina oma niskanlämmittäjä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, Noomin pitää välillä aina katsoa silmiini. Sillä lailla hypnotisoivasti.

   Poista
 4. :-DDD Mitäpä ei Mamma tekisi sylikissansa eteen?

  VastaaPoista
 5. Sisäkäytössä menisi ihan tavallinen reppukin, kun se ripustaa etupuolelle. Noomi voisi sieltä välillä kurkistaa uloskin 😺

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.