sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Palvelua, kiitos

Harjausta

Eräänä päivänä mamman käydessä teknisellä tauolla, Namu tuli mukaan. Koska kylpyhuoneen tason päällä sattui olemaan kissanharja, otti mamma sen käteensä ja harjasi Namua muutaman harjanvedon. Ilmeisesti se oli niin mukavaa ja tuntui kaikin puolin hyvältä, että siitä lähtien mamma ei ole teknisille tauoille yksin päässytkään. Namu on tullut mukaan joka kerralla. Hän herää sikeimmästäkin unesta ja tulee kurnuttaen paikalle. Harjausta, kiitos, nyt heti, kiitos ja sitten vielä vähän poskista. Molemmista poskista. Joko nyt lopetit?

Oho.
Kertooko mamma tän nyt oikeesti koko maailmalle?

Pöyristyttävää.

Tilanne on nyt mennyt viikkojen kuluessa sellaiseksi, että Namu menee ihan itse kylpyhuoneeseen ja ryhtyy huutamaan siellä palvelua. Istuu ja odottaa harjausta. Päiväsaikaan palvelu pelaa kyllä, mutta nyt on muutamia kertoja palvelua odotettu myös yöaikaan. Ja merkittävää on myös se, että kun aamulla herään ja nousen ylös, Namu ei yritä enää ensimmäiseksi johdattaa minua keittiöön aamiaista tarjoilemaan vaan kylpyhuoneeseen harjaamaan hänen kuninkaallista punaista turkkiaan. 

12 kommenttia:

  1. Meillä Ivan on harjausaddikti. Hänellä on oma harjauspöytä, jolle hän asettuu heti herättyään odottaen, että palveluskunta, erityisesti isäntä, tarjoaa palvelujaan. Ja mielellään välittömästi 😻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välittömästi tietenkin, minkäänlaista vitkuttelua ei suvaita!

      Poista
  2. No voi Namua. Kuninkaallinen turkki vaatii näköjään paljon harjausta! Toivottavasti käy rentoutushetkeksi mammalle. Harjausta säestää äänekäs harjaus, arvaan ma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaatii. Kehräys kuuluu kyllä ja niin hyvää se tekee, että joskus myös suupielistä valuu kuola. Sillä lailla kuninkaallisesti toki.

      Poista
  3. Namu HALUAA palvelua ja sen kuningatar Namun tulee saada heti Piste.

    VastaaPoista
  4. Harjaus on niin ihanaa! Ja näin helteillä pitää saada irtoavat aluskarvat pois, jotta satunnainen tuulenhenki pääsee mukavasti vilvoittamaan. T. S&O, harjausaddiktit, jotka ryntäävät heti kujertaen paikalle, jos harja jossain kolahtaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielunsiskot ♥ Harjan kolahdus on varma merkki, ihan kuin raksupurkin kolahdus myös.

      Poista
  5. Ei ruokapöytään sovi käydä tukka sekaisin, ainakaan jos on kuningatar!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sovi. Että siinä mielessä mitäs ihmeellistä tässä nyt onkaan, hämmästelee Namu.

      Poista
  6. Voi, Namulla on oma hiusstudio! :-D Meilläkin asiakkaat pitävät huolen, että harjaukset hoituvat joka päivä. Varmasti ihanaa varsinkin näin kesällä, kun pääsee turhista kuumukkeista eroon. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, teillä on näemmä myös vaativia asiakkaita hiussalongissa.

      Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.