maanantai 21. kesäkuuta 2021

Sulolla kävi vieraita

 Piiiitkän tauon jälkeen

Tämä viheliäinen pandemia on vaikuttanut meidän kaikkien elämään tavalla tai toisella. Niin Sulonkin. Siitä on jo todella pitkä aika kun Puolu-täti ja Tellis ovat viimeksi käyneet Naukulassa. Mutta kuluneesta ajasta huolimatta, pienestä pennusta asti hankittu ystävyys ei ole kadonnut minnekään. Ei, vaikka siitä on jo yli seitsemän vuotta kun Sulo muutti Naukulaan. Puolu-täti kävi moikkaamassa naapurin koiran. Eikä Naukulassa saisi menne suljettujen ovien taa. 

Yhteinen herkkuhetki

Ja jos kestätte kuulla minun kovaäänisen raakkumiseni, niin voitte katsoa tapaamisesta vielä lyhyen videonkin. Tarkoitus oli näyttää kuinka nopeasti Sulo on pötköllään kun Puolu pörhältää tulla paikalle. Eikö se niin ole, että tosiystävät jatkavat siitä mihin viimeksi jäivät vaikka välissä olisi kulunut aikaakin? Mukavaa viikkoa, ystävät!


14 kommenttia:

 1. voi, ihan muistui Zappan ja Dion touhut mieleen. Zappastahan tuli ihan pentuja jo Dion koira, eikä se oikein koskaan toipunut Dion menetyksestä. Nykyään Zappa on jo ainoana lellikkinä vanhemmalla pariskunnalla ja Dio jahtaa taivaallisia fasaaniparvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran ja kissan ystävyys on ihanaa katseltavaa ♥

   Poista
 2. Jopas, olipa kiva pyrähdys ku Pualu-täti tuli. Mekin tykättäs.

  VastaaPoista
 3. Iiih, Sulo näki piiitkästä aikaa Puolu-tädin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla kaksi melkein kaksi vuotta edellisestä kohtaamisesta!

   Poista
 4. Mamma on vähintään yhtä innostunut kuin Sulo :-D ♥
  Ja hyvästä syystä! Ystäviä on aina mukava tavata, etenkin pitkän tauon jälkeen, ja noiden kahden ystävyyttä on lisäksi sydäntälämmittävää olla todistamassa.

  VastaaPoista
 5. Yksi kesän kohokohtia varmaan Sulolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Näin uskon. On se kyllä aikamoinen pari.

   Poista
 6. Näinhän se on, vanhat ystävät jatkavat leikkiä siitä, mihin se viimeksi jäi 🐾🐾❤️

  VastaaPoista
 7. Puolu-täti ja Sulo ovat kyll äniin verraton pari, että välttämättä alkaa hymyilyttää ja sielukin menee vähän ruttuun ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.