tiistai 19. huhtikuuta 2022

Rousk, rousk

Salaattia 

Laitan tänne itselleni muistiin, että kun seuraavan kerran käyn kaupassa, ostan vehnänorasta sekä Namulle että Noksulle. Päivittäisillä Naukulaan tutustumisretkillä on todistettu myös seuraavaa: 


Noksu käy tutustumassa Naukulan muihin tiloihin, jotta lauman yhdistyessä hän tuntee muutkin tilat kuin sviittinsä. Tällä hetkellä tutkimatta on vielä makuuhuone ja kylpyhuone/sauna. 

Tilanne on edelleen se, että minä en saa Noksua koskea, vaikka hän kovasti onkin reipastunut. Päivittäiset herkkuhetket ovat kovasti mieleen, kuten myös parvekeulkoilut. 17 kommenttia:

 1. Heh, mikä kuvasarja Noki-Nooran salaattihetkestä! Näyttää maistuvan tuo rönsy-... jokurönsy-... rönsyjoku... nyt ei tule mieleen. Perushuonekasvi, jota minullakin lapsena oli.
  Kiva herkkuhetkivideo! Naukulassa onkin sellainen määrä kissoja, ettei yksi namupussi kauaa kestä. Meillä tuommoinen pussi riittää kuukaudeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on parasta pitää suuriherkkuvarasto! Eihän tästä nyt muuten mitään tulisi.

   Poista
 2. Ai nam, herkkuhetki. Sitä ei vaan voita mikään.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Vaan eipä ollut kissoille sopivaa herkkua.

   Poista
  2. Oh, tuo videolla ollu herkkuko? Kyllä ne näytti erityisen herkullisilta meidän silmiin, hmmm. Täytyykin tarkistella pussia uudelleen...
   - Rokkimimmit -

   Poista
  3. Äh, tuo kukka ei ollu sopivaa herkkua. Niin tietty. Me jo alettiin säikähtelemään, ettei herkkuhetkessä olleet ollukkaan syötävää. Huh, onneksi jatkettiin lukemista.
   - Rokkimimmit -

   Poista
  4. Joo, rönsylilja ei ollut hyvä! Herkut mitä maittavimmat.

   Poista
 3. Rönsylilja. Takuuvarmaa kissanherkkua.

  VastaaPoista
 4. Rönsyliljan nakertelu ei välttämättä ole hyväksi, se on jonkin verran myrkyllinen ja voi aiheuttaa kissalle oireita. Omat namit ja vehnänoras on varmaan masulle parempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne! Korjasinkin sen pois kun Noksu lähti seuraavalle kierrokselleen.

   Poista
 5. Voi että miten nätisti jokainen otti herkkunsa vasta nimen kuultuaan, oon kade. Oma karvajalka vaan naukuu koko kissan repertuaalilla kun on tylsää. Ei meinaa jaksaa kuunnella, oisko vinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oikein osaa vinkkejä antaa. Valitettavasti!

   Poista
 6. Mamman pitää viedä tuo rönsylilja Noksun sviittiin!

  VastaaPoista
 7. Uskollekin rönsylilja maistuu, se piti laittaa pois sen ulottuvilta. Ja maijojakin se näyttää haukanneen, hampaanjäljet vaan jäi kauniisiin lehtiin. Yläilmoissa nyt nekin.
  Ohraa sille kasvatan silloin tällöin, tykkää kovasti. Mutta ei Usko mitään karvapalleroita oksenna, niinkuin sanotaan että siksi syövät heinää että suolisto puhdistuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohra onkin varmasti hyvä ja minä hankin välillä ihan ruokakaupan yrttihyllystä vehnänorasta.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.