sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Ystävä

Naapurissa

Meidän naapurissa asuu 11-vuotias saksanpaimenkoira. Hänestä on tullut meidän ystävä. Kun hän käy pihalla, kääntyy hän kuulemma ensin häntää heiluttaen meidän aidan puoleen. Tällä kerralla koiraystävää ei näkynyt. 


Viime kesänä naapurit olivat todistamassa tilannetta, että ruskeat kissantassut olivat hyvän viisi senttimetriä aidanrakosesta naapurin puolella ja 
koira haisteli tassuja häntä heiluen. 


Koska Sulon miehekkäät tassut eivät aidanraosta mahdu, jäi jäljelle vain yksi mahdollinen eli Hertta. Mitä ilmeisemmin Hertan mielestä se oli hyvä idea tehdä tuttavuutta niin. 

6 kommenttia:

 1. Tuohon naapuriin olisi kiva varmaan tutustua paremmin. Sulollahan on jo ennestäänkin koirakaveri, niin hänen voisi olla kiva tavata tämäkin rekku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo tapasikin koiran kerran valjastellessa. Koira jähmettyi paikalleen, ilmeisesti järkytyksekseen totesi vastaantulijan kissaksi. Mitä lie Sulo selitellyt aidan rakosesta.

   Poista
 2. Hertta varmasti koittaa kohta lukkosepän taidoillaan avata oven myös koira-ystävälle, kun tuttavuus on jo tehty aidanraosta=)

  VastaaPoista
 3. Hertalla on aika rohkeita ideoita, vaikka tuollainen aidan erottama etäystävyys ison koiran kanssa on kyllä turvallisempaa kuin joku muu. Ehkä teidän täytyisi tehdä aitaan ikkuna, että herrasväet näkisivät toisensa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta on huimapää. Ehkä myös periyttänyt sen?

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.