lauantai 6. tammikuuta 2024

Merkkipäivä ystävien kanssa

Naukulan Kerho -blogi 15 v

Toistan itseäni kun sanon, että kukapa olisi uskonut. Siitä huolimatta, kukapa olisi uskonut, kun loppiaisena 15 vuotta sitten avasin Naukulan Kerho -blogin, että se on edelleen pystyssä? 

Blogi ja erityisesti kissablogi, on muuttanut elämääni aikalailla. Olen tutustunut useisiin ihmisiin, hoitanut Eurooppalaiskissarenkaan sihteerin hommia viimeiset 9 vuotta, kehittynyt valokuvaajana ja löytänyt blogin kautta tai sen avulla erittäin hyviä ystäviä. Kaikki tällä hetkellä Naukulassa asustelevat kissatkin, asustelevat täällä blogien ansiosta. Kaikkien eurooppalaiskissojeni sukujuuret löytyvät Arkiporinaa-blogista ja aikuisella kodinvaihtajalla Noki-Noorallakin on yhteyksiä sille suunnalle. 

Listaa voisi jatkaa loputtomiin ja ehkä sen joskus vielä teenkin. Siirrytään kuitenkin tähän päivään. Ystävien kanssa oli sovittu tapaaminen jo hyvän aikaa sitten ja kerran sitä jo jouduttiin siirtämäänkin. Tänään tapaaminen kuitenkin näistä pakkasista huolimatta toteutui. 

Ensimmäinen vierailupaikka oli Triolan ja Nilssonin residenssi. Voi sitä lepertelyn määrää kun tapasimme yhdessä Artun ja Lupsun ihmisen kanssa nämä hurmurit. 

Börje. 

Elli. 

HRH Mimmi.

Herra Nilsson. 

Kiitos erinomaisen herkullisesta tomaattikeitosta menee Triolan ja Nilssonin Tarulle. 

Sitten siirryimme Naukulaan. Erittäin tärkeän tehtävän suoritti Artun ja Lupsun ihminen. Tärkeää tehtävää on vaikea arvata, eikö? Sehän on tietenkin herkkutikkujen jakelu. Palkkioksi tämän tärkeän tehtävän suorittamisesta Henna sai puskun ja kaksi pientä tassua syliinsä. 



Kiitos ihanasta päivästä, Henna ja Taru. 
Oli mukava viettää tämä merkkipäivä kanssanne, 
vaikka meinasi kyllä itseltäni ihan unohtua. 


14 kommenttia:

  1. Onnea 15v aina yhtä ihana ja innostava blogi 🥳 Ja onnittelut viidelle blogin kuvauksellisemmalle tähdelle 😻😻😻😻😻 ps. Se on extra herkkutikun paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Tiedä nyt enää tuosta innostavuudesta :D

      Poista
  2. Onnea ihan kaikista vuosista ja kaikista tulevista vuosista ♥ Ilman Naukulaa ei olisi Miukumaa bongannu... ja ilman Miukumaata en olisi livenä tutustunut Naukulaan ja todella moniin muihin. Hassu juttu miten tämä blogistania yhdistää ihmisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se meni ja loppu on historiaa sekä monta hyvää ystävää 🥰

      Poista
    2. Blogistania connecting people, niin sanoaksemme.

      Poista
  3. Onnea Naukulaan, teidän innoittamana on meidänkin blogi saanut alkunsa ❤️

    VastaaPoista
  4. Oi miten hienoa ja asiaankuuluvaa juhlintaa! Aivan ihanat kuvat. Börje on aivan valloittava. Mimmi! <3 <3 <3 Huraa, Hennakin pääsi koeihmiseksi ja sai kokea höyhenenkevyet pienet tassut <3
    Paljon onnea Naukulan blogille ja kolminkertainen huraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalin sydämessäni pikkuruisia tassuja. Olen myös tavattoman ihastunut Noksun katseeseen ♥

      Poista
  5. Kiitos ihanasta päivästä teille ♥ Ja kiitos blogista myös! Ilman sitä ei olisi meilläkään nykyisiä kissoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeellistä kyllä kuinka pienet päätökset muuttavat elämää. Tämä on kyllä omalla kohdallani suurin tietämäni vaikuttaja :) (Hassusti sanottu, mutta ehkä saat kiinni)

      Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.